Luistervoorbeeld

De weg naar Cliffrock Castle

Auteur Josephine Rombouts
Voorlezer Josephine Rombouts
Speelduur 7u 44m 11s
€ 12,99

Beschrijving

Josephine Rombouts en haar man raken op een dood spoor als blijkt dat hun zoons niet goed gedijen in het Nederlandse onderwijssysteem. Daarom besluiten ze te reageren op een advertentie die een nieuw bestaan in een ecogemeenschap in Schotland belooft. Als ze zijn aangekomen in de Schotse Hooglanden, blijkt de realiteit daar rauwer dan de ecologische droom die hun was voorgespiegeld.
De weg naar Cliffrock Castle beschrijft het vertrek uit Nederland, de weg langs onderwijsbegeleiders en leerplichtambtenaren, een strafzaak en het opbouwen van een nieuw leven in een ander land. Josephine moet in haar nieuwe woonplaats leren omgaan met een manische landeigenares, een pyromane Japanse monnik, stugge Schotse medebewoners, veel sneeuw en een spookdorp. Als ze hoort dat op een naburig landgoed, Cliffrock Castle, een witte cottage beschikbaar is en een huishoudster wordt gezocht, grijpt ze deze onwaarschijnlijke strohalm met beide handen aan.

Details

ImprintQuerido
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 7 oktober 2020
ISBN 9789021424392
Taal Nederlands
Speelduur 7u 44m 11s
Bestandsgrootte 425 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Josephine Rombouts
Josephine Rombouts

Josephine Rombouts (1971) studeerde kunstgeschiedenis en Nederlands en gaf taaltrainingen aan expats, dansers en musici. Ze woonde vijf jaar met haar gezin in de Schotse Hooglanden, waar ze achtereenvolgens huishoudster, personal assistant en manager was op een kasteel.

Toon aanbod