Luistervoorbeeld

Onweerstaanbaar

Auteur Vi Keeland, Penelope Ward
Voorlezer Natalie van Gent, Sven Lens
Speelduur 9u 39m 22s
€ 12,99

Beschrijving

Soraya zit in de metro onderweg naar haar werk als haar aandacht wordt getrokken door de man schuin tegenover haar. Hij is adembenemend knap, maar doet heel onbeschoft tegen iemand aan de telefoon. Een paar haltes later stapt hij vlak voor de deuren dichtgaan uit. In zijn haast heeft hij niet door dat zijn telefoon op de grond valt.
Als Soraya die netjes op zijn kantoor af komt leveren, komt hij niet eens zijn kantoor uit om haar te bedanken. Ze besluit verder geen tijd aan hem te verspillen, maar stuurt hem wel nog even een berichtje om te laten weten wat ze van zijn gedrag vindt. Wat ze niet had verwacht, is dat de arrogante man daarna nog contact met haar op zou nemen. En wat ze helemáál niet had verwacht, is dat hun appjes vervolgens barsten van de chemistry.

Details

ImprintVolt
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 6 januari 2020
ISBN 9789021421490
Taal Nederlands
Speelduur 9u 39m 22s
Bestandsgrootte 795 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Vi Keeland
Vi Keeland

Vi Keeland is een Amerikaanse auteur. De boeken van Vi Keeland zijn in twintig talen vertaald en te vinden op de bestsellerlijsten van The New York Times, Wall Street Journal en USA Today. Wereldwijd zijn er meer dan een miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Ze woont in New York.

Toon aanbod