Luistervoorbeeld

Verlangen

SerieGame on deel 3
Auteur Kristen Callihan
Spreker Nova de Wit, Olaf Haagen
Speelduur 12u 5m 32s
€ 11,99

Beschrijving

Ethan Dexter is een van de sterspelers van de NFL. Hij ziet er met zijn tatoeages, gespierde lijf en volle baard uit als een echte rockster. Maar ondanks dat hij met deze looks vrijwel elke vrouw kan krijgen die hij zou willen, gaan er geruchten dat Dex nog maagd zou zijn. Er is eigenlijk maar één vrouw die hij wil. Het probleem? Ze is het schoonzusje van zijn beste vriend.
Fiona Mackenzie vindt Dex onuitstaanbaar aantrekkelijk en leuk, maar ziet het leven als vriendin van een profsporter eigenlijk niet zitten. Om nog maar te zwijgen over het feit dat zij en Dex aan andere kanten van het land wonen. Fiona wil geen langeafstandsrelatie, het maakt de kans op een gebroken hart veel te groot.
Maar kunnen Dex en Fi nog wel zonder elkaar?

Het derde deel in de populaire Game On-serie. Alle delen zijn los te lezen.

Details

ImprintVolt
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 12 augustus 2021
ISBN 9789021430430
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 12u 5m 32s
Bestandsgrootte 996 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Kristen Callihan

Kristen Callihan is een bekende romance-auteur. Haar populaire New Adult-serie ‘Game On’ is in meerdere talen verschenen. Haar debuut Firelight werd door Library Journal benoemd tot beste boek van het jaar en door Publisher’s Weekly tot Beste boek van voorjaar 2012. In 2015 won ze een RITA-award voor Evernight. Ze woont in Washington, DC.

Toon aanbod