Luistervoorbeeld

Betovering

SerieGame On deel 4
Auteur Kristen Callihan
Spreker Nova de Wit, Olaf Haagen
Speelduur 11u 56m 35s
€ 11,99

Beschrijving

De sexy bestsellerserie Game on is met dit vierde deel compleet. Alle delen zijn los van elkaar te lezen.

Finn Mannus is een knappe footballspeler, dus hij heeft de vrouwen voor het uitkiezen. Hij vindt het prima om geen vaste relatie te hebben en laat dates het liefst niet verder dan een onenightstand komen. Tot hij Chess Copper ontmoet.
Chess is fotografe en totaal niet onder de indruk van het footballteam dat ze halfnaakt moet fotograferen. Oké, ze is niet helemaal ongevoelig voor de charme van Finn, maar haar hart is vaak genoeg gebroken dat ze niets wil beginnen met zo'n notoire flirt.
Als Chess zonder woonruimte komt te zitten, biedt Finn aan dat ze tijdelijk wel even bij hem kan verblijven. Maar hoe langer ze samenwonen, hoe meer Finn beseft dat hij verliefd is op Chess. Maar kan hij haar ervan overtuigen dat hij meer is dan een playboy?

Betovering is het vierde deel in de Game on-serie van bestsellerauteur Kristen Callihan. De eerste delen heten: Verovering, Verleiding en Verlangen.

Reviews
'Ik heb van alle Game On-boeken genoten, maar op dit moment zijn Finn en Chess denk ik toch wel mijn favoriete koppel.' Hypable

Details

ImprintVolt
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 3 december 2021
ISBN 9789021433080
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11u 56m 35s
Bestandsgrootte 984 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Kristen Callihan

Kristen Callihan is een bekende romance-auteur. Haar populaire New Adult-serie ‘Game On’ is in meerdere talen verschenen. Haar debuut Firelight werd door Library Journal benoemd tot beste boek van het jaar en door Publisher’s Weekly tot Beste boek van voorjaar 2012. In 2015 won ze een RITA-award voor Evernight. Ze woont in Washington, DC.

Toon aanbod