Luistervoorbeeld

Alles of niets

SerieF1 Romance deel 1
Auteur Stefanie van Mol
Spreker Nova de Wit, Sven Lens
Speelduur 6u 18m 43s
€ 9,99

Beschrijving

Nieuwe serie van populaire auteur van erotische romans Stefanie Van Mol.

LAURA DE VRIES
Ik heb geld nodig. En geen klein beetje ook.
Maar dan krijg ik een geweldige kans: ik kan aan de slag als persverantwoordelijke voor topsporter Noah Winters. Er is een bonus aan verbonden die al mijn problemen zou oplossen. Het enige wat ik niet mag doen, is verliefd op hem worden. Hoe moeilijk kan dat zijn?
Dan ontmoet ik Noah Winters. Hij is niet alleen een succesvolle Formule 1-piloot, maar ook een wildebras met een reputatie als vrouwenversierder, een arrogante klootzak, en ontzettend sexy. En alsof één knappe eigenwijze man met een te groot ego niet voldoende was, heeft hij ook nog een tweelingbroer.

NOAH WINTERS
Ik wil me focussen op het Formule 1-seizoen, en heb geen zin in die pr-onzin die daarbij komt kijken. Ik heb al helemaal geen oppas nodig in de vorm van een jongedame die carrière wil maken op mijn naam.
Maar niets had me kunnen voorbereiden op die pittige, bijdehante brunette die mijn wereld op zijn kop zet. Zodra mijn tweelingbroer Finn haar in de gaten krijgt, ziet hij zijn kans schoon om een jarenlange vete tussen ons uit te vechten.
Wie van ons twee dit kampioenschap wint, krijgt álles: de eer, de glorie... en Laura.

Details

ImprintVolt
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 3 december 2021
ISBN 9789021460888
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 18m 43s
Bestandsgrootte 520 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Stefanie van Mol is een Belgische schrijfster, bekend van de Full Moon serie. Sinds 2018 heeft zij tevens haar eigen uitgeverij, SVM Publishing. Zij schrijft new adultboeken die zich afspelen op eigen bodem en is een hopeloze romanticus.

Toon aanbod