Luistervoorbeeld

Voor hetzelfde geld

Auteur Vi Keeland, Penelope Ward
Spreker Relinde de Graaff, Olaf Haagen
Speelduur 8u 31m 35s
€ 12,99

Beschrijving

Op weg naar een interview met de succesvolle zakenman Dex Truitt komt journaliste Bianca George vast te zitten in de lift met een knappe man. Om zich af te leiden van haar paniek vertelt ze de man die ze voor een bezorger aanziet hoeveel ze een hekel heeft aan mannen als Dex Truitt: rijk, bevoorrecht en ervan overtuigd dat de wereld van hen is. Ze heeft geen enkel vermoeden dat de man waarmee ze praat de machtige CEO zelf is.
Dex houdt zijn echte identiteit verborgen en doet zich voor als fietskoerier Jay. Wanneer de chemie tussen Dex en Bianca sterker wordt en de twee beginnen te daten, kan hij het niet bij die ene list houden, en al snel zit hij vast in een web van leugens. Kan Dex de waarheid onthullen zonder Bianca kwijt te raken?

Details

ImprintVolt
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 20 januari 2022
ISBN 9789021462769
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 31m 35s
Bestandsgrootte 702 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Vi Keeland

Vi Keeland is een Amerikaanse auteur. De boeken van Vi Keeland zijn in twintig talen vertaald en te vinden op de bestsellerlijsten van The New York Times, Wall Street Journal en USA Today. Wereldwijd zijn er meer dan een miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Ze woont in New York.

Toon aanbod