Formule Max
Formule Max

Formule Max

Greep naar de macht

'Formule Max' is hét verslag van het bloedstollende gevecht om het Formule 1-kampioenschap en de greep naar de macht van Max Verstappen in de koningsklasse van de autosport.

Serie

Auteurs

Erwin Jaeggi, Ronald Vording

Spreker

Rob Steltman

Speelduur

5 uur 34 min

€ 10,99

Beschrijving

Formule Max is hét verslag van het bloedstollende gevecht om het Formule 1-kampioenschap en de greep naar de macht van Max Verstappen in de koningsklasse van de autosport. Met verslagen van alle races inclusief de laatste in Abu Dhabi en verhalen over de opkomst van Max Verstappen in de autosport.

Na jaren van Mercedes-dominantie beschikt Max Verstappen in 2021 vanaf de eerste race over een auto waarmee hij meervoudig wereldkampioen Lewis Hamilton het vuur aan de schenen kan leggen. De felle strijd tussen de twee blikvangers van de Formule 1 groeit uit tot een waar titanenduel dat herinneringen oproept aan een van de grootste tweegevechten die de sport ooit gezien heeft, dat tussen Ayrton Senna en Alain Prost.

In Formule Max blikken Erwin Jaeggi en Ronald Vording van Motorsport.com uitvoerig terug op het sensationele Formule 1-seizoen. Hoe komt het dat Verstappen nu ineens wel vanaf het begin over een competitieve wagen beschikt? Hoe gaat Hamilton om met de druk nu hij voor het eerst sinds lange tijd serieuze tegenstand krijgt? En hoe ver gaan Red Bull en Mercedes om de strijd uiteindelijk in hun voordeel te beslissen?

Ook bespreken zij de indrukwekkende opmars van Max Verstappen in de autosport: van het karting en de Formule 3 tot de eerste meters in de koningsklasse bij Toro Rosso en zijn spectaculaire overgang naar Red Bull. Daarbij komen verschillende sleutelfiguren uit zijn loopbaan aan het woord, waaronder teambazen, engineers, sponsors en journalisten. Zo ontstaat een compleet beeld van de carrière van het Limburgse racetalent tot en met zijn allerbelangrijkste Formule 1-jaar tot nu toe.

Details

Imprint

Volt

Uitgever

Singel Uitgeverijen

Publicatiedatum

25 januari 2022

ISBN

9789021463896

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 34 min

Bestandsgrootte

459 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Erwin Jaeggi Bekijk alles

F1 2022

F1 2022

Erwin Jaeggi, Ronald Vording

€ 11,99

Meer auteur Ronald Vording Bekijk alles

F1 2022

F1 2022

Erwin Jaeggi, Ronald Vording

€ 11,99

Meer spreker Rob Steltman Bekijk alles

Surviving to drive

Surviving to drive

Günther Steiner

€ 13,99
Het beste van Jack

Het beste van Jack

Jack Plooij

€ 12,99
F1 2022

F1 2022

Erwin Jaeggi, Ronald Vording

€ 11,99
Geen plek voor kleine jongens
€ 13,99