Luistervoorbeeld

Een woord te veel

SerieHome Sweet Home deel 2
Auteur Hilde Vandermeeren
Spreker Christanne de Bruijn
Speelduur 2u 45m 8s
€ 4,99

Beschrijving

Hoe goed ken jij je partner?

Cynthia heeft geweldig nieuws gekregen: ze is uitverkoren om mee te doen aan een nieuwe realityshow en dat zal haar leven naar een nieuw niveau tillen. Er zullen deuren opengaan die voor iemand als zij anders gesloten zouden blijven. In haar relatie gaat het helaas minder goed. Haar man doet de laatste tijd afstandelijk en ze vermoedt dat hij vreemdgaat. Ze besluit om op onderzoek uit te gaan, maar stuit daarbij op iets wat ze niet had verwacht. Ineens staat niet alleen haar relatie op het spel, maar ook haar leven.

De Home Sweet Home-reeks bestaat uit drie spannende novelles die je op het puntje van je stoel houden. Lees of luister ook Kinderen eerst en Het huis aan de overkant.

De thrillers van de Home Sweet Home-reeks zijn afzonderlijk van elkaar te lezen. Perfect voor de lezers van B.A. Paris, Louise Candlish en Saskia Noort.

Details

ImprintVolt
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 16 augustus 2022
ISBN 9789021469287
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 2u 45m 8s
Bestandsgrootte 227 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Hilde Vandermeeren

Hilde Vandermeeren (1970) schreef meer dan veertig kinder- en jeugdboeken, waarvan vele werden bekroond met Nederlandse en Vlaamse literaire prijzen. Sinds haar jeugd verslindt ze thrillers en spannende romans. Met haar eerste psychologische thriller, Als alles duister wordt, begon haar carrière als thrillerschrijfster en won ze meteen de Hercule Poirot publieksprijs 2013. Ook werd ze genomineerd voor de Diamanten Kogel 2013. Een van haar korte verhalen is recent verschenen in het bijzonder prestigieuze Ellery Queen Mystery Magazine en genomineerd voor de Derringer Award 2017 voor beste korte verhaal.

Toon aanbod