Luistervoorbeeld

Radio Popov

en de vergeten kinderen
Auteur Anja Portin
Spreker Jeroen Kramer
VertalerPetri Hoogendijk
Speelduur 5u 47m 40s
€ 12,99

Beschrijving

Alfred voelt zich vaak alleen. Zijn moeder kent hij niet en zijn vader is steeds op zakenreis. Als hij op een nacht door een lege maag niet kan slapen, wordt er opeens een krant bezorgd waar ook een appel en een boterham uit vallen. Maar als Alfred daarna de deur opendoet, is de krantenbezorger verdwenen.
De volgende nacht zit Alfred weer klaar en de mysterieuze bezorger blijkt een vrouw te zijn, Amanda, die vergeten kinderen helpt. Alfred mag met haar mee en vanaf dat moment verandert alles: voor het eerst van zijn leven voelt Alfred zich ergens thuis. Bij Amanda vindt Alfred een oude radiozender en begint hij geheime radio-uitzendingen te maken voor andere Vergeten Kinderen. Maar hoe kan het eigenlijk dat Amanda zo goed is in het opsporen van deze kinderen? En wat zal Alfreds vader doen als hij eenmaal terug van zijn reis ontdekt dat zijn zoon weg is…?

Een warm en onvergetelijk verhaal over eenzaamheid en vriendschap, dat in 2020 de Junior Finlandia-prijs won - de belangrijkste literaire prijs in Finland.

Details

ImprintPloegsma
UitgeverWPG Kindermedia
Publicatiedatum 24 maart 2022
ISBN 9789021683379
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 10 tot 12 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 47m 40s
Bestandsgrootte 477 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.