Luistervoorbeeld

Magie

Iedereen heeft een hartenwens
Auteur Danielle Steel
Voorlezer Irma Hartog
Speelduur 8u 45m 9s
€ 12,99

Beschrijving

Magie is het honderdste boek van Danielle Steel. In Parijs, de Lichtstad, wordt elke zomer een white dinner gehouden: een verrukkelijk diner in de buitenlucht waarbij alle gasten witte kleren dragen. Na zonsondergang worden witte ballonnen met lichtjes losgelaten – elk met een geheime hartenwens van een genodigde.

Dit jaar zijn twee bevriende stellen aanwezig die voor een grote verandering staan. Jean-Philippe en Valerie Dumas, de een bankier, de ander redacteur bij Vogue, overwegen een mogelijke uitzending naar China.

Benedetta and Gregorio Mariani leiden samen een Italiaans mode-imperium. Maar hij heeft een grote zwakte die zowel hun bedrijf als hun huwelijk bedreigt. Magie volgt deze vier vrienden in hun hartverscheurende en soms verrassende keuzes, tot zij elkaar een jaar later terugzien bij het white dinner. Zijn hun hartenwensen vervuld?

Details

ImprintUitgeverij Luitingh-Sijthoff
UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 25 augustus 2017
ISBN 9789024577835
Taal Nederlands
Speelduur 8u 45m 9s
Bestandsgrootte 481 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Danielle Steel
Danielle Steel

Sinds 1981 domineert Danielle Steel (1947) de bestsellerlijsten van de New York Times. Zij staat vermeld in het Guinness Book of Records, omdat een van haar boeken 381 achtereenvolgende weken op de bestsellerlijst heeft gestaan. In 2002 kreeg ze een hoge Franse onderscheiding, ze werd Chevalier des Arts et des Lettres, voor haar bijdrage aan de wereldcultuur.

Toon aanbod