Luistervoorbeeld

Morrigan Crow en het Wondergenootschap

SerieNevermoor deel 1
Auteur Jessica Townsend
Spreker Peggy Vrijens
Speelduur 11u 4m 8s
€ 12,99

Beschrijving

Nevermoor – Morrigan Crow en het Wondergenootschap van Jessica Townsend is dé nieuwe magische serie voor jongens en meisjes vanaf 10 jaar en ouder.

Morrigan Crow is vervloekt. Ze is geboren op Avondstond, de onfortuinlijkste dag om geboren te worden. Niet alleen wordt ze beschuldigd van allerlei rampen, ze is ook gedoemd om te sterven in de nacht van haar elfde verjaardag.

Maar het loopt allemaal anders…

Vlak voor haar elfde verjaardag wordt ze ontvoerd door Jupiter North, die haar meeneemt naar de magische stad Nevermoor. Daar moet Morrigan strijden voor een plek in het Wondergenootschap. Haar concurrenten zijn honderden andere kinderen die allemaal een bijzonder talent hebben. Morrigan, die nergens in uitblinkt, zal een manier moeten vinden om alle proeven te doorstaan. En dan ontdekt ze ook wat Jupiter al die tijd voor haar verborgen heeft gehouden…

Details

ImprintUitgeverij Luitingh-Sijthoff
UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 11 april 2018
ISBN 9789024581948
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 10 tot 12 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11u 4m 8s
Bestandsgrootte 608 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jessica Townsend

Jessica Townsend is Australische, maar woonde een paar jaar in Londen, de stad die haar inspireerde voor het schrijven van Nevermoor. Ze werkte eerder als copywriter en als redacteur bij een wildlifemagazine voor kinderen van Steve Irwins Australia Zoo.

Toon aanbod