Luistervoorbeeld

Versier me dan

Auteur Jill Mansell
Spreker Peggy Vrijens
Speelduur 11u 39m 49s
€ 12,99

Beschrijving

Cleo schrikt zich lam als ze op een begrafenis opeens oog in oog staat met haar vroegere klasgenoot Johnny. Wat een pestkop was dat altijd; ze heeft er nog een complex van!

Kort daarna stort haar hele wereld in: ze komt er namelijk achter dat haar fantastische vriend Will al getrouwd is. Bovendien blijkt het huwelijk van haar zus Abbie en haar zwager Tom op springen te staan. Er moet dan ook heel wat gebeuren voordat Cleo zich weer met mannen inlaat. Haar zelfvertrouwen is bijna helemaal verdwenen – totdat ze voorgoed versierd wordt, door de liefste man van de wereld!

Details

UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 25 januari 2019
ISBN 9789024584659
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11u 39m 49s
Bestandsgrootte 641 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Recensies uit de pers

'Een liefdesverhaal om van te smullen.' - Libelle


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jill Mansell

Jill Mansell is een absolute bestellerauteur. Haar razend populaire boeken voor jonge vrouwen zijn onweerstaanbaar en worden in twaalf landen uitgegeven. Er zijn inmiddels al 2 miljoen boeken van haar verkocht in Nederland. Voordat Mansell fulltime besloot te gaan schrijven, werkte ze jarenlang in een ziekenhuis in Bristol. De laatste jaren heeft zij internationale bekendheid gekregen met haar eigentijdse, vrolijke, sexy en romantische boeken.

In 2015 verscheen de twintigste (!) roman van Jill Mansell: Je bent geweldig.

Toon aanbod