Luistervoorbeeld

Het Vijfde Seizoen

Elk tijdperk moet tot een einde komen
SerieDe gebroken aarde deel 1
Auteur N.K. Jemisin
Voorlezer Lucretia van der Vloot
Speelduur 13u 32m 13s
€ 14,99

Beschrijving

In Het Vijfde Seizoen volgen we drie vrouwen met een speciale gave die de natuur kunnen beïnvloeden, maar ook aardbevingen kunnen veroorzaken. Damaya, een jong meisje dat wordt getraind om het Koninkrijk te dienen; Syenite, een ambitieuze jonge vrouw die zich verplicht moet voortplanten met haar verbitterde en angstaanjagende mentor; en Essun, een moeder die op zoek is naar de vader die haar zoontje vermoordde en hun dochter ontvoerde vlak nadat een nieuw Seizoen een diepe kloof door het land trok.

Details

ImprintLuitingh Sijthoff Fantasy
UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 5 september 2019
ISBN 9789024586394
Taal Nederlands
Speelduur 13u 32m 13s
Bestandsgrootte 744 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Een ambitieus boek... Jemisins werk is deel van een langzame, maar definitieve wijziging in het sciencefiction- en fantasylandschap.’ Guardian

Over de auteur
Photo N.K. Jemisin
N.K. Jemisin

De Amerikaanse schrijfster en psychologe Nora K. Jemisin (1972) won in 2016 met Het vijfde seizoen de Hugo Award voor beste fantasy-roman. In 2017 en 2018 won ze diezelfde prijs met de vervolgdelen De Obeliskpoort en De Stenen Hemel. Ze is daarmee de enige auteur ter wereld die het voor elkaar kreeg om in drie opeenvolgende jaren de Hugo Award te winnen.

Toon aanbod