Luistervoorbeeld

De Obeliskpoort

SerieDe gebroken aarde deel 2
Auteur Jemisin
Spreker Lucretia van der Vloot
Speelduur 12u 4m 11s
€ 14,99

Beschrijving

De Obeliskpoort is het tweede deel van N.K. Jemisins prijswinnende trilogie De Gebroken Aarde. Een genrebrekende roman over klimaatverandering, rassenscheiding en onderdrukking in een wereld waarin meedogenloze natuurkrachten complete beschavingen wegvagen.

Het laatste Seizoen is van start gegaan, en de mensheid vervaagt langzaam in de lange, donkere nachten en de dikker wordende asregens.
Essun – voorheen Damaya, voorheen Syenite, nu wreker – heeft een schuilplaats gevonden. Maar haar dochter is nog steeds vermist. In plaats daarvan is er Alabaster Tienring – gek, wereldvernietiger, verlosser – met een verzoek dat alleen Essun kan inwilligen. Een verzoek dat het lot van de Stilte voor goed kan bezegelen.

Het verhaal gaat verder met een verdwenen dochter, gevonden door de vijand, en in krachten groeiende. Een dochter wiens keuzes de wereld kunnen breken.

Het gaat verder met de machtige obelisken, immer aanwezig, zwevend boven het aardoppervlak als zwijgende kolossen, en een eeuwenoud mysterie dat eindelijk samenkomt.

Details

ImprintLuitingh Sijthoff Fantasy
UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 1 oktober 2019
ISBN 9789024586448
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 12u 4m 11s
Bestandsgrootte 663 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Fascinerend, uitdagend en buitengewoon spannend. (met ster)' - Publishers Weekly


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.