Luistervoorbeeld

Kiekeboe

Auteur Chris McGeorge
Voorlezer Jurjen van Loon
Speelduur 8u 31m 37s
€ 12,99

Beschrijving

De Standedge-tunnel: de langste scheepvaarttunnel in Engeland. Vorig jaar gingen zes studenten naar binnen op een boot. Na tweeënhalf uur kwam alleen Matthew aan het andere eind van de tunnel tevoorschijn, buiten bewustzijn.

Het verhaal van de Standedge Zes is zo veel mogelijk buiten de landelijke pers gehouden. Het politieonderzoek kon slechts concluderen dat Matthew zijn vrienden had vermoord, en de lichamen zo had verborgen dat hij later kon terugkomen om de lijken te verplaatsen naar een geheime locatie. Maar Matthew blijft volhouden dat hij onschuldig is.

Robert Ferringham is nog steeds in rouw na de verdwijning van zijn vrouw, Sam. Dus als Matthew hem om hulp vraagt, en zegt dat hij is doorverwezen door Sam, heeft Robert geen andere keuze dan in te stemmen met het vreemde verzoek. Maar kan hij Matthew wel vertrouwen? En hoe lost hij deze onoplosbare zaak op?

Details

UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 8 augustus 2019
ISBN 9789024586462
Taal Nederlands
Speelduur 8u 31m 37s
Bestandsgrootte 468 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Chris McGeorge
Chris McGeorge

Chris McGeorge (1992) werkt als schrijver in Londen. McGeorge is een groot filmliefhebber en dat zie je terug in zijn eerste boek Tik tak.

Toon aanbod