Luistervoorbeeld

Glazuur

Auteur Lisette Jonkman
Voorlezer Donna Vrijhof
Speelduur 8u 14m 35s
€ 9,99

Beschrijving

Sophie baalt van haar nietige baantje bij het grote reclamebureau CopyBlinders. Dat haar vroegere beste vriendin Karlin haar baas is geworden en een relatie heeft met Sophies grote liefde Rein, helpt ook niet mee. Als Sophie voor de zoveelste keer vernederd wordt, is de maat vol: ze neemt het heft in eigen handen. Hou je vast!

De jury van de Chicklit Schrijfwedstrijd over Glazuur: 'Grappig, lekker romantisch en herkenbaar. Het verhaal blijft in je hoofd hangen, mede dankzij het uitstekende feelgood slot. Chicklit pur sang!'

Details

UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 23 september 2017
ISBN 9789024589111
Taal Nederlands
Speelduur 8u 14m 35s
Bestandsgrootte 679 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Dit debuut van de auteur, dat is uitgebracht dankzij haar winnende manuscript bij een chicklit-schrijfwedstrijd, kan zich prima meten met concurrerende titels in hetzelfde genre. Het hoofdpersonage is grappig en herkenbaar, de humor is volop aanwezig en de romantische spanning spat regelmatig van de paginas. Hiermee is de roman geschikt voor een breed, vrouwelijk lezerspubliek van alle leeftijden.' (NBD Biblion)

'Ik heb gelachen. Veel. Hardop. Ik ben laaiend enthousiast. Vanaf Glazuur heb ik drie favoriete schrijfsters: Sophie Kinsella, Chantal van Gastel én Lisette Jonkman.' (Prettyhappy.nl)

'Lisette Jonkman komt deze maand met haar debuut: Glazuur. En wát voor een debuut! Glazuur heeft alle ingrediënten die een chicklit behoort te hebben en deze zijn op de goede manier gebruikt. De humor die Lisette erin heeft verwerkt is ongekend.' (Chicklit.nl)

'Dit boek toverde een big smile op mijn gezicht!' (Sunshinecin.blogspot.nl)

Over de auteur
Photo Lisette Jonkman
Lisette Jonkman

Lisette Jonkman (1988) is schrijfster en columniste, onder andere voor het vrouwentijdschrift Viva. Haar boeken zijn in te delen in het genre chicklit, ofwel romantische en grappige feelgoodromans.

Na de scheiding van haar ouders verhuisde Jonkman met haar moeder naar Groningen. Na de havo volgde ze een jaar de opleiding sociaal juridische dienstverlening in Groningen. Al snel bleek dat niets voor haar te zijn en koos ze een opleiding die beter bij haar paste: journalistiek aan de hogeschool Windesheim in Zwolle. In 2011 behaalde ze haar diploma.

In mei 2011 won Lisette met haar manuscript Glazuur de Chicklit-schrijfwedstrijd van uitgeverij Luitingh-Sijthoff. In juni 2013 verscheen Verkikkerd en in november 2013 besloot ze fulltime te gaan schrijven.

Toon aanbod