Luistervoorbeeld

In het dorp waar glanswijn vloeit

SerieHet Lied van het Gebroken Zand
Auteur Bradley P. Beaulieu
Voorlezer Jelle Amersfoort
Speelduur 1u 32m 6s
€ 4,99

Beschrijving

In het dorp waar glanswijn vloeit is de tweede novelle uit de wereld van Het Lied van het Gebroken Zand van Bradley P. Beaulieu. Een heerlijk fantasy moordmysterie in de straten van Sharakhai.

Steeds meer straatschoffies verdwijnen in de grote woestijnstad Sharakhai, maar het kan maar weinig mensen wat schelen. Totdat de zoon van een van de rijkste beschermheren van de stad ook verdwijnt. Dardzada wil er niks van weten, maar zijn sluwe denkvermogen en vaardigheden als apotheker zijn onmisbaar voor zijn wrede halfbroer Layth, de kapitein van de wacht die opdracht heeft gekregen de verdwijningen op te lossen. Wanneer Layth erop staat dat hij dieper in het mysterie duikt, komt Dardzada in een complot terecht dat veel groter is dan hij ooit had kunnen verwachten, en het duurt niet lang of hij realiseert zich dat het al zijn kunnen zal vergen om de slachtoffers én zichzelf te redden.

‘De Sharakhai novelles zorgen voor nog meer diepgang in het epische verhaal van Het Lied van het Gebroken Zand.’ Martijn Lindeboom, Hebban

Details

ImprintLuitingh Sijthoff Fantasy
UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 20 maart 2020
ISBN 9789024590643
Taal Nederlands
Speelduur 1u 32m 6s
Bestandsgrootte 84 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Bradley P. Beaulieu

Toon aanbod