Luistervoorbeeld

De deuren bij duistering en dageraad

SerieHet Lied van het Gebroken Zand deel 1
Auteur Bradley P. Beaulieu
Voorlezer Jantine van den Bos
Speelduur 4u 0m 56s
€ 4,99

Beschrijving

De deuren bij duistering en dageraad is de eerste novelle uit de wereld van Het Lied van het Gebroken Zand van Bradley P. Beaulieu. Een perfecte introductie voor nieuwe lezers van de verhalen uit zijn woestijnwereld.

In het westelijke gedeelte van de Grote Shangazi staat de lange afstandsrace voor paarden, beter bekend als Annams Traverse, op het punt van beginnen. Maar alles verandert als Sukru de Maaikoning plotseling arriveert vanuit Sharakhai en zijn eigen kampioen naar voren schuift. Voor de jonge Leorah zijn er echter belangrijkere dingen in het leven, zoals de befaamde amethisten ring die op het spel staat. Leorah weet van de ring, en is geobsedeerd met het winnen van de race. Tot grote schrik van haar tweelingzus Devorah, die meer van de geheimzinnige ring weet dan Leorah, en die de ring koste wat kost wil verbergen voor de Maaikoning. Terwijl de race vordert en Koning Sukru’s kampioen steeds dichter bij het winnen van de prijs is, ontdekt Devorah een geheim dat niet alleen de toekomst van de ring op het spel zet, maar ook die van haar zus.

‘De wereld van Sharakhai is betoverend en gedetailleerd. Deze novelles voegen daar nog een extra laag aan toe.’ Martijn Lindeboom, Hebban

Details

ImprintLuitingh Sijthoff Fantasy
UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 24 maart 2020
ISBN 9789024590667
Taal Nederlands
Speelduur 4u 0m 56s
Bestandsgrootte 221 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Bradley P. Beaulieu

Toon aanbod