Een leven op onze planeet
Een leven op onze planeet

Een leven op onze planeet

Sir David Attenborough, de bekendste natuurpresentator ter wereld, blikt terug op zijn leven en deelt zijn visie voor de toekomst van onze aarde.

Auteur

David Attenborough

Spreker

Peter Drost

Speelduur

5 uur 0 min

€ 14,99

Beschrijving

In dit autobiografische boek van Sir David Attenborough (Life, Planet Earth, Blue Planet) neemt de filmmaker je mee in zijn wereld – en de planeet van ons allemaal. Voor het eerst beschrijft hij op geheel eigen wijze de belangrijkste momenten in zijn leven als bioloog. Hoe hij oog in oog stond met wilde dieren en zijn leven wijdde aan het vastleggen van de natuur in al haar schoonheid en diversiteit. Ook vertelt Attenborough over de verwoestende veranderingen die hij in al zijn jaren met eigen ogen heeft gezien. Een actueel boek met dringende, maar hoopvolle boodschappen voor de toekomst. Kijk door de ogen van de man die de natuur een stem gaf.

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

27 oktober 2020

ISBN

9789024592807

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 0 min

Bestandsgrootte

275 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Sir David Attenborough is een van de meest invloedrijke en bewonderde sterren van de Britse televisie. Zijn carrière omspant bijna zeventig jaar en leverde hem talloze prijzen en onderscheidingen op. Life, Frozen Planet, Planet Earth en Blue Planet behoren tot de meest bekeken natuurprogramma’s aller tijden. Een leven op onze planeet is geschreven in samenwerking met regisseur en wetenschapsjournalist Jonnie Hughes en is zijn boodschap voor een betere planeet.

Fotocredit: Conor McDonell

Meer spreker Peter Drost Bekijk alles

Jules Deelder - De zin van het leven ben je zelf
€ 12,95
Een van ons

Een van ons

Christine Otten

€ 12,99
Inside

Inside

Michel van Egmond, Jan Hillenius

€ 12,99
Sirenen

Sirenen

Jan Cremer

€ 12,99