Grenzeloos genieten
Grenzeloos genieten

Grenzeloos genieten

Leesvoer nodig voor de vakantie? De bestsellerserie Campinggeluk! Een heerlijke feelgoodserie vol humor en verwikkelingen gesitueerd op een bosrijke camping op de Veluwe.

Serie

Campinggeluk deel 3

Auteur

Marjoleine Tel

Spreker

Donna Vrijhof

Speelduur

7 uur 17 min

€ 12,99

Beschrijving

Linda bruist van de ideeën voor het nieuwe seizoen op camping De Zandrand. Maar alles loopt anders wanneer Linda’s man en campingeigenaar Martin halsoverkop naar het buitenland vertrekt om zijn broer bij te staan, die een ongeluk heeft gehad. Tot overmaat van ramp breekt er ook brand uit op de camping, waarbij de caravan van vriendin Wendy verloren gaat. De Zandrand is in rep en roer. Wanneer Frits zijn hulp aanbiedt, voelt Linda de oude aantrekkingskracht tussen hen weer bovenkomen. Ook Wendy stroopt haar mouwen op en twijfelt of Linda wel geschikt is om een camping te runnen. Als Martin thuiskomt blijkt zijn meegereisde broer over een scherpe blik te beschikken. Hij zet Linda, Martin én alle campinggasten voor het blok: hoe blijft campinggeluk voor altijd? Vanaf het moment dat ze kan praten vertelt Marjoleine Tel verhalen. Ze werkt als contentspecialist, columnist en auteur voor diverse magazines en bedrijven. Tien jaar lief en leed op een oer-Hollandse camping met man, drie zonen en 101 medekampeerders vormen de onweerstaanbare inspiratiebron voor haar driedelige feelgoodserie Campinggeluk.

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

1 september 2021

ISBN

9789024596812

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 17 min

Bestandsgrootte

600 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Vanaf het moment dat ze kan praten, vertelt Marjoleine Tel verhalen. Ze werkt als contentspecialist, columnist en auteur voor diverse magazines en bedrijven. Tien jaar lief en leed op een oer-Hollandse camping met man, drie zonen en 101 medekampeerders vormen de onweerstaanbare inspiratiebron voor haar driedelige feelgoodserie Campinggeluk.

Meer auteur Marjoleine Tel Bekijk alles

Een nieuw begin

Een nieuw begin

Marjoleine Tel

€ 4,99
Bruiloft op slippers

Bruiloft op slippers

Marjoleine Tel

€ 12,99
Een onverwachte zomer

Een onverwachte zomer

Marjoleine Tel

€ 9,99

Meer spreker Donna Vrijhof Bekijk alles

Chef's Kiss

Chef's Kiss

Iris Visser

€ 4,95
Als ik je weer zie

Als ik je weer zie

Gillian King

€ 14,99
IJskoude rivalen

IJskoude rivalen

Sara Biren

€ 14,99
Thuis in het onbekende

Thuis in het onbekende

Vannessa Thuyns

€ 14,99