Chaos
Chaos

Chaos

24 Kay Scarpetta

In Chaos, de 24e thriller uit de Kay Scarpetta-serie van Cornwell, worden de geloofwaardigheid en professionaliteit van patholoog-anatoom Scarpetta in vraag gesteld.

Serie

Kay Scarpetta deel 24

Auteur

Patricia Cornwell

Spreker

Inge Ipenburg

Speelduur

12 uur 45 min

€ 14,99

Beschrijving

Chaos is het vierentwintigste (en voorlopig laatste) boek uit de bloedstollende bestsellerserie rond wetsdokter Kay Scarpetta van auteur Patricia Cornwell. Deze serie, bestaande uit meer dan 20 bloedstollende crime-thrillers, betekende Patricia Cornwell’s doorbraak als grondlegger van de pathologisch-anatomische thriller. In de stilte van de schemering, op een vroege herfstdag, wordt de zesentwintigjarige Elisa Vandersteel gedood terwijl ze fietst langs de Charles River. Alles lijkt erop dat ze door de bliksem werd getroffen, alleen is het helder weer met geen wolkje aan de lucht. Volgens patholoog-anatoom Kay Scarpetta kan er dan ook geen sprake zijn van een ongelukkig toeval. Het onderzoek krijgt een bizarre wending, wanneer Kay bizarre gedichten begint te ontvangen van een anonieme cyber-pestkop, bijgenaamd Tailend Charlie. Wanneer Kay exact vierentwintig uur na Elisa’s dood het tiende gedicht ontvangt, wordt het duidelijk dat de pestkop wel eens iets te maken zou kunnen hebben met deze moord… Ook Scarpetta’s nicht, Lucy, wordt ingeschakeld. Tevergeefs. Zelf lucy, een briljante computer-nerd, slaagt er niet in Tailend Charlie te traceren. Tot overmaat van ramp, begint de media het oordeel van de doorgewinterde patholoog-anatoom in vraag te stellen. Hierdoor moet Scarpetta niet alleen op zoek naar een geslepen moordenaar, maar moet ze tegelijkertijd haar eigen geloofwaardigheid proberen redden.

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

1 december 2021

ISBN

9789024597772

Taal

Nederlands

Speelduur

12 uur 45 min

Bestandsgrootte

700 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Patricia Cornwell was lange tijd een vooraanstaand misdaadverslaggeefster. Haar werk over de vrouwelijke patholoog-anatoom Kay Scarpetta is 's werelds bestverkochte thrillerserie en is onder meer bekroond met de Edgar Award en de Gold Dagger Award.

Meer auteur Patricia Cornwell Bekijk alles

Link

Link

Patricia Cornwell

€ 14,99
Fataal weekend

Fataal weekend

Patricia Cornwell

€ 14,99
Sporen

Sporen

Patricia Cornwell

€ 14,99
Zuurstof

Zuurstof

Patricia Cornwell

€ 14,99

Meer spreker Inge Ipenburg Bekijk alles

Radeloos

Radeloos

Joop van Riessen

€ 12,99
Misdaad op leeftijd
€ 14,99
Hitte

Hitte

James Patterson, Michael Ledwidge

€ 12,99

Het kille hart

Dolores Redondo

€ 12,99