Hazels droom
Hazels droom

Hazels droom

Niemand praat over de geheimen en affaires binnen de Van Esperbank. Tot de komst van een nieuwe receptioniste. Dit is Hazels droom.

Serie

Oneindig deel 1

Auteur

Olga Ponjee

Spreker

Chava voor in 't Holt

Speelduur

3 uur 18 min

€ 4,99

Beschrijving

Hazel heeft geen keuze. Na de zoveelste onderbetaalde filmklus heeft ze stabiliteit in haar leven nodig. En vooral: geld om haar achterstallige rekeningen te betalen. Wanneer ze door playboy en miljardair Hero van Esper een baan krijgt aangeboden bij zijn bank, aarzelt ze geen moment. Het werk als gastvrouw is weinig glamoureus – haar dagen bestaan uit koffiezetten, glimlachen en mensen de weg wijzen naar de wc – maar ze mag haar drie collega’s graag en ooit, wie weet, schrijft ze ook haar filmscript af. Als ze weer energie heeft. Dan wordt Hazel meegevraagd naar de Dutch Leadership Awards door Hero zelf, die genomineerd is voor een belangrijke leiderschapsprijs. Een buitenkans als ze haar collega’s mag geloven. Want als Hazel niet de rest van haar leven achter de receptie wil staan, dan is een weekend met Hero de snelste weg naar promotie. Maar dan klikt er echt iets tussen hen… Wat ze nog niet weet is dat Hero’s eigen geheimen, de terugkeer van een jaloerse zakenrivaal en een mysterieuze ketting Hazel zullen dwingen haar aannames tegenover seks te herzien – en haar affaire met Hero.

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

31 maart 2023

ISBN

9789024599417

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 18 min

Bestandsgrootte

272 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Olga Ponjee (1983) is scenarioschrijfster en amateur tuinier, kledingmaakster en dragking. Ze schreef mee aan de televisieserie Feuten (2012), de speelfilm De Ontsnapping (2014) en won de ANV Visser-Neerlandiaprijs voor haar scenario Voortjagers (2020). In 2023 debuteerde ze met Oneindig, een spicy serie over vier vrouwen en de zoektocht naar hun seksuele fantasieën. Ze woont samen met haar vrouw, man, drie zoontjes, elf fietsen en een volledige collectie historische kostuums.

Meer auteur Olga Ponjee Bekijk alles

Hero's ondergang

Hero's ondergang

Olga Ponjee

€ 4,99
Ambers zoektocht

Ambers zoektocht

Olga Ponjee

€ 4,99
Melanies verlangen

Melanies verlangen

Olga Ponjee

€ 4,99
Lea's ontdekking

Lea's ontdekking

Olga Ponjee

€ 4,99

Meer spreker Chava voor in 't Holt Bekijk alles

Zomer in de Hamptons

Zomer in de Hamptons

Sarah Morgan

€ 14,99
Love at First Knight

Love at First Knight

Megan Clawson

€ 14,99
Anna Karenina

Anna Karenina

Lev Tolstoj

€ 9,99
De Siciliaanse erfenis
€ 14,99