Ambers zoektocht
Ambers zoektocht

Ambers zoektocht

Niemand praat over de geheimen en affaires binnen de Van Esperbank. Tot de komst van een nieuwe receptioniste. Dit is Ambers zoektocht.

Serie

Oneindig deel 4

Auteur

Olga Ponjee

Spreker

Chava voor in 't Holt

Speelduur

3 uur 2 min

€ 4,99

Beschrijving

Amber doet haar werk als gastvrouw met plezier. Van gasten ontvangen tot koffie serveren: ze heeft voor iedereen een glimlach en een praatje klaar en onthoudt niet alleen je naam, maar ook wanneer je jarig bent. Ze is echter niet zo onschuldig als haar collega’s denken, want in haar vrije tijd deelt Amber haar erotische avonturen op internet. Een dubbelleven dat ze zorgvuldig geheim houdt om geen negatieve reacties van de buitenwereld over zich af te roepen. Dan keert Joël terug, een oude rivaal van Hero, om alle vooruitgang in de Van Esperbank ongedaan te maken. Ook Ambers geheim dreigt uit te lekken, iets wat niet alleen haarzelf in gevaar brengt, maar ook haar minnaars en minnaressen bij de bank. Wanneer Amber een ketting vindt met een verborgen boodschap beseft ze dat ze twee keuzes heeft: of ze blijft zich verbergen, zoals ze altijd heeft gedaan, of ze spreekt zich uit voor waar ze in gelooft en gaat de strijd aan met Joël en zijn consultants om haar vrijheid te winnen.

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

20 april 2023

ISBN

9789024599431

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 2 min

Bestandsgrootte

251 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Olga Ponjee (1983) is scenarioschrijfster en amateur tuinier, kledingmaakster en dragking. Ze schreef mee aan de televisieserie Feuten (2012), de speelfilm De Ontsnapping (2014) en won de ANV Visser-Neerlandiaprijs voor haar scenario Voortjagers (2020). In 2023 debuteerde ze met Oneindig, een spicy serie over vier vrouwen en de zoektocht naar hun seksuele fantasieën. Ze woont samen met haar vrouw, man, drie zoontjes, elf fietsen en een volledige collectie historische kostuums.

Meer auteur Olga Ponjee Bekijk alles

Hero's ondergang

Hero's ondergang

Olga Ponjee

€ 4,99
Melanies verlangen

Melanies verlangen

Olga Ponjee

€ 4,99
Lea's ontdekking

Lea's ontdekking

Olga Ponjee

€ 4,99
Hazels droom

Hazels droom

Olga Ponjee

€ 4,99

Meer spreker Chava voor in 't Holt Bekijk alles

Flamingo Beach | audioboek geschenk Zomerlezen 2024
€ 3,49
Zomer in de Hamptons

Zomer in de Hamptons

Sarah Morgan

€ 14,99
Love at First Knight

Love at First Knight

Megan Clawson

€ 14,99
Anna Karenina

Anna Karenina

Lev Tolstoj

€ 9,99