Hero's ondergang
Hero's ondergang

Hero's ondergang

Niemand praat over de geheimen en affaires binnen de Van Esperbank. Tot de komst van een nieuwe receptioniste. Dit is Hero’s ondergang.

Serie

Oneindig deel 5

Auteur

Olga Ponjee

Spreker

Chava voor in 't Holt

Speelduur

4 uur 0 min

€ 4,99

Beschrijving

Hero van Esper is gewend om een masker te dragen: als enige erfgenaam van de Van Esperbank heeft hij zijn hele leven de rol gespeeld van succesvolle zakenman, playboy en eeuwige vrijgezel. Iets wat hem niet alleen al zijn relaties heeft gekost, maar ook de connectie met zichzelf. En nu dreigt hij ook nog de strijd met zijn ooit-jeugdvriend-nu-aartsvijand Joël te verliezen, die hem met een reorganisatie zijn eigen bedrijf uit probeert te werken. Kiest Hero voor het fortuin van de bank en zijn rigide familie? Of voor de dingen waar hij – mede door vier wonderlijke gastvrouwen van zijn eigen receptie – in is gaan geloven? En waarom is het Arthur, de boomlange webredacteur die voor alles staat waar Hero een hekel aan heeft, die hem beter lijkt te kennen dan wie dan ook? Eén ding is duidelijk: als Hero wil afrekenen met zijn verleden – en met Joël – dan zal hij een kant moeten kiezen en voor de laatste keer de hulp inroepen van Lea, Amber, Melanie en Hazel. Maar daarvoor zal hij ook de keuzes onder ogen moeten komen van zijn vroegere zelf.

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

27 april 2023

ISBN

9789024599455

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 0 min

Bestandsgrootte

331 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Olga Ponjee (1983) is scenarioschrijfster en amateur tuinier, kledingmaakster en dragking. Ze schreef mee aan de televisieserie Feuten (2012), de speelfilm De Ontsnapping (2014) en won de ANV Visser-Neerlandiaprijs voor haar scenario Voortjagers (2020). In 2023 debuteerde ze met Oneindig, een spicy serie over vier vrouwen en de zoektocht naar hun seksuele fantasieën. Ze woont samen met haar vrouw, man, drie zoontjes, elf fietsen en een volledige collectie historische kostuums.

Meer auteur Olga Ponjee Bekijk alles

Ambers zoektocht

Ambers zoektocht

Olga Ponjee

€ 4,99
Melanies verlangen

Melanies verlangen

Olga Ponjee

€ 4,99
Lea's ontdekking

Lea's ontdekking

Olga Ponjee

€ 4,99
Hazels droom

Hazels droom

Olga Ponjee

€ 4,99

Meer spreker Chava voor in 't Holt Bekijk alles

Zomer in de Hamptons

Zomer in de Hamptons

Sarah Morgan

€ 14,99
Love at First Knight

Love at First Knight

Megan Clawson

€ 14,99
Anna Karenina

Anna Karenina

Lev Tolstoj

€ 9,99
De Siciliaanse erfenis
€ 14,99