Luistervoorbeeld

Zonder liefde

Auteur Stefan Brijs
Voorlezer Pieter van Nieuwenhuyze
Speelduur 6u 13m 37s
€ 14,99

Beschrijving

Zonder liefde van Stefan Brijs is prikkelend, spannend, soms geestig en vaak schrijnend. Vriendschap, liefde, lust en bedrog, waarin iedereen er op zijn of haar manier het beste van probeert te maken – of misschien wel net niet.

Paul en Ava, allebei eind twintig, ontmoeten elkaar op een precair moment in hun leven. Paul is nog van slag door zijn onverwachte scheiding, Ava heeft in haar voortdurende verlangen naar passie – voor de zoveelste keer en nu voorgoed haar vriend verlaten. Ze vinden steun bij elkaar, een noodalliantie die uitgroeit tot een hechte vriendschap, waarbij ze elkaar helpen in hun wanhopige zoektocht naar wat liefde zou moeten zijn. Paul volgt de weg van contactadvertenties, Ava laat zich leiden door haar gevoelens. Uiteindelijk komen ze tot dezelfde conclusie: liefde is niet maakbaar. Maar wat met vriendschap?

Details

UitgeverAtlasContact
Publicatiedatum 16 september 2019
ISBN 9789025457792
Taal Nederlands
Speelduur 6u 13m 37s
Bestandsgrootte 513 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Stefan Brijs
Stefan Brijs

Stefan Brijs (1969) debuteerde in 1997 met de roman De verwoording. Hierna volgden, naast een aantal essays, de roman Arend (2000), over de groeipijnen van een verwaarloosde jongen; de kerstnovelle Twee levens (2001), en zijn grote doorbraak De engelenmaker (2005), over wetenschap en geloof. In 2011 verscheen Post voor mevrouw Bromley, een verhaal over ouders en kinderen tegen de achtergrond van de Eerste Wereldoorlog: ‘a great British epic over de oorlog maar dan in het Nederlands’ (Knack). In 2015 volgde Maan en zon, de ‘grote Antiliaanse roman,’ volgens HP/De Tijd.

Toon aanbod