De ontembare
De ontembare

De ontembare

‘De ontembare’ is een overdonderende roman die werd verkozen tot Boek van de Maand in DWDD. Guillermo Arriaga verwierf samen met regisseur Iñárritu grote bekendheid met de films ‘21 Grams’ en ‘Babel’.

Auteur

Guillermo Arriaga

Spreker

Lykele Muus

Vertalers

Eugenie Schoolderman, Peter Valkenet

Speelduur

23 uur 32 min

€ 16,99

Beschrijving

‘De ontembare’ is een overdonderende roman die werd verkozen tot Boek van de Maand in ‘De Wereld Draait Door’. ‘De ontembare’ werd geschreven door Guillermo Arriaga, auteur, scenarioschrijver, regisseur en producer die samen met regisseur Iñárritu grote bekendheid verwierf met de beroemde films ‘Amores Perros’, ‘21 Grams’ en ‘Babel’. Juan Guillermo’s rauwe leven speelt zich af op de daken van Mexico-Stad. De dood van zijn oudere broer is een enorme klap voor hem. Vier jaar later zijn ook zijn ouders en grootmoeder dood. Hij wil wraak voor de moord op zijn familie, gepleegd door een club fanatiek religieuze jongens uit zijn wijk. De achtergrond van het verhaal is er een van repressie, politiecorruptie en -geweld, en kerkelijke inmenging waar die niet hoort. Duizenden kilometers verderop jaagt een Inuit geobsedeerd door een beruchte grijze wolf in het hoge noorden van Canada. Zon, stof en lawaai wisselen zich af met sneeuw, ijs en oorverdovende stilte in een originele, heel persoonlijke, veelomvattende en filmische roman.

Details

Imprint

Atlas Contact

Uitgever

Atlas Contact, Uitgeverij

Publicatiedatum

13 maart 2021

ISBN

9789025470944

Taal

Nederlands

Speelduur

23 uur 32 min

Bestandsgrootte

1293 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Guillermo Arriaga (1958, Mexico-Stad) is auteur, scenarioschrijver, regisseur en producer. Op zijn dertiende verloor hij zijn reukzintuig bij een woest straatgevecht, dat later zou dienen als een van de inspiratiebonnen voor zijn werk. Hij is onder meer bekend geworden door zijn veelvuldige samenwerking met regisseur Alejandro González Iñárritu. In januari 2019 verscheen zijn roman 'De ontembare'.

Meer spreker Lykele Muus Bekijk alles

Dit is jouw tijd

Bertram Koeleman

€ 13,99
€ 15,00
€ 22,99
De spin en de sleutel
€ 10,99