Omstanders
Omstanders

Omstanders

Een rijke Braziliaanse millennial onderzoekt haar privileges en de zin van haar leven na de gewelddadige dood van een kennis uit een lager socio-economisch milieu.

Auteur

Clara Drummond

Spreker

Dafne Holtland

Vertaler

Maartje de Kort

Speelduur

2 uur 18 min

€ 13,99

Beschrijving

Maak kennis met Vivian, een jonge kunstcurator die haar dagen vult met uitdagende, zij het onderbetaalde, opdrachten voor vooraanstaande cliënten. Haar nachten? Die bestaan uit spetterende feesten met haar vaste vriendengroep, terwijl ze pendelt tussen de bruisende steden Rio de Janeiro en São Paulo. Deze dure levensstijl mogelijk wordt gemaakt door een royale financiële bijdrage van haar welgestelde ouders. Vivian jongleert tussen kunst, privileges en genot. Van haar luxueuze appartement tot haar zorgvuldig gekozen vriendenkring en het spel van digitale zelfverheerlijking – Vivian lijkt haar eigen sprookje te leven. Alles verandert op een dag wanneer Vivian getuige is van een intense confrontatie tussen de politie en Darlene, een straatverkoper. Deze cruciale gebeurtenis dwingt haar om haar bevoorrechte bestaan onder de loep te nemen. Had ze Darlene kunnen helpen? De grenzen tussen haar zorgeloze levensstijl en de harde realiteit van Darlene's tragische lot vervagen, en Vivian wordt gedwongen om de ware betekenis van haar keuzes te overdenken.

Details

Imprint

Atlas Contact

Uitgever

Atlas Contact, Uitgeverij

Publicatiedatum

4 augustus 2023

ISBN

9789025474904

Taal

Nederlands

Speelduur

2 uur 18 min

Bestandsgrootte

127 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Clara Drummond is geboren in Rio de Janeiro in 1986 en woont tegenwoordig in Lissabon. Ze is journaliste en schreef twee eerdere romans.

Meer spreker Dafne Holtland Bekijk alles

Einde verhaal

A.J. Finn

€ 15,99
Kinderen van Oekraïne

Kinderen van Oekraïne

Erin Litteken

€ 14,99
Al mijn geheimen

Al mijn geheimen

Lynn Austin

€ 17,99
Vleugje salie en korreltje zout
€ 6,99