Dit is jouw tijd
Dit is jouw tijd

Dit is jouw tijd

Mart is ervan overtuigd dat hij iets essentieels over zijn verleden is vergeten en reconstrueert zesde verjaardag, waar iets gebeurde wat hem toegang zal geven tot een deel van zijn leven.

Auteur

Bertram Koeleman

Spreker

Lykele Muus

Speelduur

6 uur 51 min

€ 13,99

Beschrijving

Wanneer zijn vader overlijdt en herinneringen hem terugdrijven naar zijn jeugd, raakt Mart Rebius ervan overtuigd dat hij iets essentieels over zijn verleden is vergeten. Geobsedeerd door visioenen en halve herinneringen besluit hij tot een reconstructie. Hij koopt zijn ouderlijk huis, huurt acteurs in als zijn familie en laat ze de middag van zijn zesde verjaardag naspelen. Op dat feestje is er iets belangrijks gebeurd, gelooft hij. Iets wat hem toegang zal geven tot een deel van zijn leven dat tot nu toe onbereikbaar is geweest. Al snel volgen raadselachtige gebeurtenissen elkaar in hoog tempo op, Mart gaat twijfelen aan zijn herinneringen. Heeft hij alles verzonnen?

Dit is jouw tijd is een intense verkenning van een leven en een spannende roman over de verwevenheid van identiteit en herinnering. Zijn we het product van ons verleden, of zijn we het product van wat we ons herinneren?

Details

Imprint

Atlas Contact

Uitgever

Atlas Contact, Uitgeverij

Publicatiedatum

20 maart 2024

ISBN

9789025476090

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 51 min

Bestandsgrootte

377 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Bertram Koeleman (1979) debuteerde in 2013 met de roman 'De huisvriend', die genomineerd werd voor de Anton Wachterprijs. Daarna volgden de verhalenbundel 'Engels voor leugens' (2016, shortlist J.M.A. Biesheuvelprijs, de roman 'Het wikkelhart' (2018, shortlist BNG Literatuurprijs), de verhalenbundel 'Het dreigbed' (2020) en 'Dit is jouw tijd' (2024).

Meer spreker Lykele Muus Bekijk alles

Een onmogelijk avontuur
€ 15,00
In de mist van Golden Gate Park
€ 22,99
De spin en de sleutel
5.0
€ 10,99