Luistervoorbeeld

De beste, geweldigste, meest fantastische opa's ter wereld

Auteur Jan Paul Schutten
Voorlezer Jan Meng
Speelduur 9m 48s
€ 2,99

Beschrijving

Dirk logeert bij zijn opa's, maar hij moet wel gewoon naar school. Zijn opa's hebben daarom eigenhandig een fiets voor hem in elkaar gezet. En terwijl Dirk bekijkt hoe krakkemikkig de fiets is, scheppen de opa's op over de ontberingen die zíj moesten ondergaan op weg naar school. Een hilarisch verhaal vol slapstick en absurditeiten.

Genomineerd voor Hebban Award voor Beste Luisterboek 2017

Details

ImprintGottmer Uitgeversgroep
UitgeverGottmer Uitgevers
Publicatiedatum 3 juni 2016
ISBN 9789025766573
Taal Nederlands
Speelduur 9m 48s
Bestandsgrootte 13 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Jan Paul Schutten
Jan Paul Schutten

Jan Paul Schutten (1970) debuteerde in 2003 met Ruik eens wat ik zeg en viel met een Vlag en Wimpel meteen in de prijzen. Ook de boeken die hij daarna publiceerde zijn uitstekend ontvangen, over onderwerpen als het Jeugdjournaal, de Romeinen en spionage.

Hoewel de boeken van Jan Paul over heel verschillende onderwerpen gaan, ze zijn eigenlijk altijd heel informatief. Zoals het boek Kinderen van Amsterdam bijvoorbeeld, dat hij samen met illustrator Paul Teng maakte, en over het Amsterdam van vroeger gaat. Voor dit boek ontving hij in 2008 een Gouden Griffel. Een jaar later schreef hij De wraak van het spruitje het Kinderboekenweekgeschenk van 2009. In 2014 kreeg hij opnieuw een Gouden Griffel. Dit keer voor Het raadsel van alles wat leeft en de stinksokken van Jos Grootjes uit Driel....

Toon aanbod