Luistervoorbeeld

Kees naar de koeien

Auteur Anke Kranendonk
Spreker Anke Kranendonk
Speelduur 2u 24m 40s
€ 8,99

Beschrijving

Een grappig en ontroerend kinderboek over buitenspelen en vrienden worden, midden tussen de koeien. Kees wil Septimia opzoeken, het meisje dat hij ooit op een mooie zomerdag in het weiland ontmoette. Met zijn cavia Hector, want Septimia vindt hem zo leuk. Als ze elkaar vinden begint een groot avontuur: Kees raakt Hector kwijt, wordt ondergepoept door een koe, maakt de geboorte van een nieuw kalfje mee én ontdekt het geheim van Septimia.

Details

ImprintGottmer
UitgeverGottmer Uitgevers
Publicatiedatum 9 juli 2020
ISBN 9789025774523
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 7 tot 9 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 2u 24m 40s
Bestandsgrootte 198 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Anke Kranendonk

Anke Kranendonk (1959) is actrice en auteur. Zij groeide op met twee oudere broers en een jongere zus. Na de middelbare school ging zij naar de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en Sport in Amsterdam, en vanwege een blessure later naar de Pedagogische Academie.

Als actrice speelde zij een hoofdrol in de VPRO-jeugdserie Buurman Bolle en een aantal gastrollen in tv-series. Naast haar televisiewerk richtte ze ook een toneelgezelschap op.

In 1993 verscheen haar eerste jeugdboek: Van huilen krijg je dorst. Inmiddels heeft ze ruim 90 kinder- en jeugdboeken geschreven, die zijn gepubliceerd door onder andere Lemniscaat en Querido. Altijd vrolijk, haar eerste roman voor volwassenen, is ‘losjes gebaseerd op haar eigen leven’.

Toon aanbod