Luistervoorbeeld

Schaduwbroer

Auteur Iris Hannema
Spreker Dafne Holtland
Speelduur 8u 26m 32s
€ 15,99

Beschrijving

'Ik ga naar Japan. Ik moet wel.
Ik volg Alecs kaart, zijn laatste kaart, zijn laatste woorden.'


Hebe reist in de voetsporen van haar overleden broer Alec naar Japan, op zoek naar antwoorden over zijn dood. Alec was professioneel freediver. Hebe kan niet geloven dat hij is verdronken. In zijn laatste woorden leest zij een boodschap, als sporen die ze kan volgen. Die leiden haar naar het bruisende hart van Tokio en ten slotte naar Ishigaki, een eiland in de diepblauwe oceaan…
Op zoek naar wat Alec haar niet kon vertellen ontdekt Hebe hoe het is om alleen te reizen, zich los te maken van alles wat vertrouwd is en zich te redden in een land waar ze niemand kent.

Iris Hannema werkte jarenlang als reisjournalist. Ze reisde de afgelopen tien jaar naar meer dan honderd landen in vijf continenten. Eerder schreef ze non-fictieboeken over haar reizen. Schaduwbroer is haar eerste roman.

Details

ImprintLeopold
UitgeverWPG Kindermedia
Publicatiedatum 9 maart 2021
ISBN 9789025881290
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 15 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 26m 32s
Bestandsgrootte 463 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Iris Hannema

Iris Hannema (1985) is schrijver en wereldreiziger. Ze reisde naar meer dan honderd landen en doorkruiste vijf continenten. In februari 2014 verscheen haar succesvolle non-fictiedebuut Miss yellow hair, hello! Haar tweede boek, Het bitterzoete paradijs, waarvoor ze de Stille Oceaan oversteekt op zoek naar het aards paradijs, verscheen in mei 2016. In 2018 verscheen haar derde boek Reizen volgens Hannema.

Toon aanbod