Luistervoorbeeld

Ik zie jou

Auteur Clare Mackintosh
Voorlezer Judith Kingston
Speelduur 9u 47m 56s
€ 14,99

Beschrijving

Na haar succesdebuut Mea culpa (I Let You Go) slaagt Clare Mackintosh er opnieuw in een geweldige thriller te schrijven. Ik zie jou (I See You) is een thriller over forenzen, routines en obsessie. Je treinreis, je rit naar je werk wordt nooit meer hetzelfde na het lezen van dit boek!

Wanneer Zoë Walker, tijdens een treinrit naar haar werk, tot haar verbijstering een foto van zichzelf in de krant ziet in de rubriek met seksadvertenties, is ze vastbesloten uit te zoeken hoe die foto daar terecht is gekomen. Ze heeft geen andere aanwijzingen dan de korrelige foto, een website en een telefoonnummer. Haar familieleden wuiven het weg als iemand die misschien veel op haar lijkt. Maar dan verschijnt er een foto van een andere vrouw, een vrouw die net als Zoë elke dag die trein neemt. Wanneer deze vrouw vervolgens gewurgd wordt gevonden, beseft Zoë dat ze gevaar loopt. Maar van wie komt dat gevaar? Iemand die net als zij dagelijks die trein neemt? Iemand die precies weet wat haar routines zijn?

Van Mea culpa werden wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren verkocht en ook Ik zie jou was na verschijnen direct een hit.Mbr />

Details

ImprintUitgeverij De Fontein
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 8 augustus 2018
ISBN 9789026146886
Taal Nederlands
Speelduur 9u 47m 56s
Bestandsgrootte 547 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Clare Mackintosh
Clare Mackintosh

Clare Mackintosh heeft twaalf jaar bij de politie gewerkt. In 2011 vertrok ze om als freelance journalist en social media consultant aan de slag te gaan. Nu schrijft ze fulltime. Clare’s debuut Mea culpa (I Let You Go) werd een Sunday Times Bestseller.

Toon aanbod