Luistervoorbeeld

Uitverkoren

SerieCirkel van het kwaad deel 2
Auteur Linda Jansma
Spreker Judith Kingston
Speelduur 10u 40m 53s
€ 9,99 € 5,00

Beschrijving

Twintig jaar geleden werd de vader van Jules Declerck vermoord door haar broer. Jules weet niet waarom en ze kan het haar broer niet vragen omdat hij inmiddels ook om het leven is gebracht. Terwijl Jules blijft zoeken naar antwoorden, krijgt ze tijdens haar werk als officier van justitie te maken met twee sterfgevallen, die leiden naar een sekte. Voor ze het door heeft is Jules in de greep van een charismatische sekteleider die meer over haar verleden weet dan hij loslaat…

Details

UitgeverDe Crime Compagnie
Publicatiedatum 11 april 2019
ISBN 9789461093899
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 40m 53s
Bestandsgrootte 711 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Wederom heeft Linda Jansma een ijzersterke en bloedstollende thriller neergezet met Uitverkoren! *****' - Chicklit.nl


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Linda Jansma

Linda Jansma (1967) is een Nederlandse schrijfster van thrillers. Zij groeide op in Amsterdam en verhuisde op haar dertiende naar Almere. In 2009 begon zij haar manuscripten naar uitgeverijen te sturen.

Het duurde niet lang voordat ze in 2010 met haar eerste thriller Caleidoscoop debuteerde bij uitgeverij De Crime Compagnie. Met dit boek won ze de Schaduwprijs, de prijs voor het beste Nederlandstalige spannende debuut. Haar boek Schuilplaats verkozen tot Beste Vrouwenthriller 2013 en ze stond op de longlist van zowel de Gouden Strop als de Diamanten Kogel.

Toon aanbod