Luistervoorbeeld

Schaduwkinderen

SerieCirkel van het kwaad deel 1
Auteur Linda Jansma
Spreker Judith Kingston
Speelduur 9u 50m 38s
€ 7,99 € 4,00

Beschrijving

Cirkel van het kwaad is een driedelige thrillerserie over de zoektocht naar de ware toedracht van een twintig jaar oude moord. Schaduwkinderen is hiervan het spannende eerste deel.

Wat is er twintig jaar geleden precies gebeurd? Jules' herinneringen aan die avond zijn vaag, het enige wat ze weet is dat haar vader dood is. Haar broer is veroordeeld voor de moord, maar Jules gelooft in zijn onschuld. Of spelen er dingen waar zij geen weet van heeft?

Terwijl ze verbeten blijft zoeken naar antwoorden, stort ze zich op haar werk als officier van justitie en krijgt ze te maken met een zenuwslopende zaak die ze moet zien op te lossen voordat er meer slachtoffers vallen.

Cirkel van het kwaad #1

Details

UitgeverDe Crime Compagnie
Publicatiedatum 7 februari 2018
ISBN 9789461092922
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 50m 38s
Bestandsgrootte 811 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'spannend. ****' - Hebban.nl


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Linda Jansma

Linda Jansma (1967) is een Nederlandse schrijfster van thrillers. Zij groeide op in Amsterdam en verhuisde op haar dertiende naar Almere. In 2009 begon zij haar manuscripten naar uitgeverijen te sturen.

Het duurde niet lang voordat ze in 2010 met haar eerste thriller Caleidoscoop debuteerde bij uitgeverij De Crime Compagnie. Met dit boek won ze de Schaduwprijs, de prijs voor het beste Nederlandstalige spannende debuut. Haar boek Schuilplaats verkozen tot Beste Vrouwenthriller 2013 en ze stond op de longlist van zowel de Gouden Strop als de Diamanten Kogel.

Toon aanbod