Luistervoorbeeld

De Cock en een recept voor moord

SerieBaantjer deel 67
Auteur Baantjer
Spreker Job Römer
Speelduur 4u 34m 24s
€ 9,99

Beschrijving

Deel 67 in de Baantjer-serie, De Cock en een recept voor moord, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.

De Cock en Vledder zijn op weg naar de manager van modehuis Gerbrandsen, die hen dringend om een gesprek had verzocht. Hij vertelt dat een concurrerend bedrijf, Verbruggen, bedreigingen en negatieve berichten verspreidt. Wanneer De Cock en Vledder een bezoekje brengen aan directeur Verbruggen, treffen ze hem dood aan, met een briefje op zijn revers. Nog voor ze het bureau hebben kunnen verwittigen, komt de aantrekkelijke Mathilde binnen. Ze schrikt vreselijk, maar slaat de dode man vol in het gezicht!

Dezelfde dag nog meldt Rudolf Gerbrandsen zich bij het bureau: hij heeft de moord gepleegd. Spoedig daarna wordt een mededirecteur dood gevonden, ook bij hem is een briefje op zijn revers gespeld... Onderzoek wijst uit dat Mathilde een relatie had met Verbruggen, maar ook met de mededirecteur. Heeft zij met de moord te maken? Of hield Verbruggen de fusie tegen waarover gefluisterd werd?

Details

ImprintUitgeverij De Fontein
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 12 juni 2019
ISBN 9789026148859
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 4u 34m 24s
Bestandsgrootte 251 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.