Luistervoorbeeld

De Cock en moord in triplo

SerieBaantjer deel 66
Auteur Baantjer
Spreker Job Römer
Speelduur 4u 28m 56s
€ 9,99

Beschrijving

Deel 66 in de Baantjer-serie, De Cock en de moord in triplo, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.

In een rode regencape stuift de uiterst aantrekkelijke Arendje van Nijmegen de recherchekamer van bureau Warmoesstraat binnen. Sinds haar echtgenoot met een buurman ging tennissen, is er niets meer van hem vernomen. Arendje vreest dat hij niet meer leeft. Heeft zij daar reden toe? Is er een ander in het spel, vraagt de ervaren rechercheur De Cock, met ceeooceekaa. Of heeft zij zelf misschien een aanbidder die in Richard een hinderpaal ziet?

De vrouw is nog niet weg, of de wachtcommandant meldt dat er een dode man is gevonden: in een fauteuil, slechts gekleed in een krappe badjas. Het is de vermiste echtgenoot van Arendje. Kort daarop wordt Eric van Groesbeek dood gevonden, de man van wie Arendje zegt zielsveel te houden. Toeval? Daar gelooft De Cock niet meer in. Arendje lijkt een fatale vrouw te zijn. De Cock en Vledder gaan ontdekken wat ‘zielsveel’ voor haar betekent…

Details

ImprintUitgeverij De Fontein
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 12 juni 2019
ISBN 9789026148866
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 4u 28m 56s
Bestandsgrootte 246 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.