Luistervoorbeeld

Het meisje zonder naam

1 review
Auteur Diney Costeloe
Voorlezer Wivineke van Groningen
Speelduur 16u 16m 24s
€ 14,99

Beschrijving

Diney Costeloe verovert lezersharten over de hele wereld. Haar nieuwe roman Het meisje zonder naam (The Girl With No Name) is net als de wereldhit De verloren kinderen (The Throwaway Children) een aangrijpend relaas, gebaseerd op historische feiten.

1939. Lisa Becker is 13 als haar moeder een van de laatste felbegeerde plekken op een Kindertransport weet te bemachtigen. In Londen, alleen, de taal niet machtig, moet ze zich in een voor haar vreemde wereld redden. Dat lukt haar wonderwel, met de hulp van haar pleegouders en vrienden. Maar dan begint de Blitz. Lisa raakt bewusteloos als een bom vlakbij ontploft, en wanneer ze bijkomt in het ziekenhuis weet niemand wie ze is – zijzelf ook niet…

Details

ImprintUitgeverij De Fontein
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 5 februari 2019
ISBN 9789026148903
Taal Nederlands
Speelduur 16u 16m 24s
Bestandsgrootte 894 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Een aangrijpend opgetekend portret. De schrijver weet je met haar oog voor detail moeiteloos het verhaal in te trekken.’ (TheBookBag.co.uk)


Recensies van lezers

Mooi ontroerend boek.
Mooi ontroerend boek. Je voelt de ellende van de oorlogstijd.
Over de auteur
Photo Diney Costeloe
Diney Costeloe

Diney Costeloe groeide op met boeken omdat haar vader uitgever was in Londen. Met De verloren kinderen brak ze internationaal door: ze heeft inmiddels wereldwijd meer dan een half miljoen boeken verkocht.

Toon aanbod