Luistervoorbeeld

Het leven van een loser

SerieHet leven van een Loser deel 1
Auteur Jeff Kinney
Spreker Korneel Defrancq
Speelduur 1u 50m 38s
€ 13,99

Let op: dit is een Vlaams gesproken luisterboek. In een aantal gevallen is er ook een Nederlands gesproken versie beschikbaar. Klik op 'Luistervoorbeeld' om de stem te beoordelen en gebruik de zoekfunctie om eventuele andere versies van dit luisterboek te vinden.

Beschrijving

Bram Botermans vindt het leven een hel. Op de middelbare school moet hij zich staande houden tussen kleine brugpiepers en gespuis dat zich al scheert. Op een dag krijgt hij van zijn moeder een leeg dagboek. Daarin schrijft de onvergetelijke antiheld: 'Verwacht geen "lief dagboek" zus en 'Lief dagboek" zo.'

Details

Imprintde Fontein Jeugd
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 24 november 2020
ISBN 9789026155567
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 10 tot 12 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 50m 38s
Bestandsgrootte 152 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jeff Kinney

Jeffrey Kinney (1971) is een Amerikaanse programmeur van computerspellen, striptekenaar, producer en schrijver van kinderboeken. Hij heeft onder andere het boek Het leven van een loser (Diary of a Wimpy Kid) geschreven.

Jeff is geboren in Fort Washington, Maryland, Verenigde Staten. Hij ging naar de Bishop McNamara High School in Forestville. Begin jaren 90 is hij naar de College Park gegaan, een college van de Universiteit van Maryland. In deze periode schreef hij de strip Igdoof die in de krant van de campus verscheen. Toen wist hij dat hij striptekenaar wilde worden. Hij werkt tegenwoordig als programmeur en ontwerper van online spelletjes. Hij heeft ook de website Poptropica gemaakt. Zijn meest bekende werk is het boek Het leven van een loser. Op het moment woont hij in Plainville, Massachusetts met zijn vrouw, Julie, en twee zoons, Will en Grant. Jeff Kinney ontwikkelt online games.

Toon aanbod