Het land met de gouden kust 2
Het land met de gouden kust 2

Het land met de gouden kust 2

Dit is het tweede luisterboek in de serie ‘De sterren van Matariki’. Reis terug naar het weidse Nieuw-Zeeland van de 19e eeuw, waar vier mensen proberen een nieuwe toekomst op te bouwen.

Serie

Auteur

Sarah Lark

Spreker

Christel Schimmel

Speelduur

10 uur 14 min

€ 14,99

Beschrijving

Dit is het tweede deel van de zesdelige luisterboekserie ‘De sterren van Matariki’. Dit luisterboek correspondeert met de tweede helft van ‘Het land met de gouden kust’, het eerste boek in de trilogie over de vrouwen van Elizabeth Station.

Ierland, 1846. Kathleen en Michael zijn in het geheim verloofd en willen naar Amerika vertrekken. Michael wordt echter van diefstal beschuldigd en ten onrechte schuldig bevonden. Hij wordt voor straf naar Australië verbannen. Kathleen blijft achter, zwanger en ontroostbaar.

Door de omstandigheden gedwongen trouwt Kathleen met Ian, een veehandelaar. Aan de andere kant van de wereld is het Michael met hulp van de Engelse Lizzie gelukt om te ontsnappen en naar Nieuw-Zeeland te vluchten. De twee vroegere geliefden lijken voorbestemd elkaar nooit meer te zien. Maar dan besluit Ian om de stap naar de nieuwe wereld te wagen: samen met Kathleen emigreert hij naar Nieuw-Zeeland…

‘De sterren van Matariki’ is de tweede serie van Sarah Lark die zich in het Nieuw-Zeeland van de negentiende eeuw afspeelt, en bestaat uit drie boeken: ‘Het land met de gouden kust’, ‘De schaduw van de kauri-boom’ en ‘De dag van de zonnewende’.

Details

Imprint

De Fontein Romans & Spanning

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

9 augustus 2021

ISBN

9789026158902

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 14 min

Bestandsgrootte

563 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Al ruim vier miljoen lezers wereldwijd ontdekten de schitterende historische romans van Sarah Lark over Nieuw-Zeeland en de Caraïben.

Meer auteur Sarah Lark Bekijk alles

Vriendinnen voor het leven
€ 14,99
Dochter van twee werelden
€ 14,99
Mijn droompaard Storm
€ 12,99
Een moedig besluit

Een moedig besluit

Sarah Lark

€ 14,99

Meer spreker Christel Schimmel Bekijk alles

Cirkel van steen

Cirkel van steen

Elly Griffiths

€ 12,99
Help me

Help me

Ilse Ruijters

€ 13,99
Laatste belofte

Laatste belofte

Angela Marsons

€ 14,99
Als ik jou was

Als ik jou was

Marijke Vos

€ 14,99