Luistervoorbeeld

De schaduw van de kauri-boom deel 1

SerieDe sterren van Matariki deel 3
Auteur Sarah Lark
Spreker Christel Schimmel
Speelduur 15u 7m 28s
€ 14,99

Beschrijving

Dit is het derde deel van de zesdelige luisterboekserie ‘De sterren van Matariki’. Dit luisterboek correspondeert met de eerste helft van ‘De schaduw van de kauri-boom’, het tweede boek in de trilogie over de vrouwen van Elizabeth Station.

Violet Paisley heeft het niet getroffen. Als dochter van een arme mijnwerker met losse handen zijn haar vooruitzichten al niet best. Maar als ze ongewild zwanger raakt, lijkt haar leven voorbij voor het ooit de kans heeft gekregen tot bloei te komen.

Matariki Drury is opgegroeid op Elizabeth Station als de geliefde dochter van Lizzie en Michael. Maar dan wordt zij ontvoerd door haar biologische vader Kahu Heke, een Maori-stamhoofd. Violet en Matariki weten zich op eigen kracht uit hun benarde situaties te redden – maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

‘De sterren van Matariki’ is de tweede serie van Sarah Lark die zich in het Nieuw-Zeeland van de negentiende eeuw afspeelt, en bestaat uit drie boeken: ‘Het land met de gouden kust’, ‘De schaduw van de kauri-boom’ en ‘De dag van de zonnewende’.

Details

ImprintDe Fontein Romans & Spanning
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 23 augustus 2021
ISBN 9789026158919
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 15u 7m 28s
Bestandsgrootte 831 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Sarah Lark

Sarah Lark is een pseudoniem van de in 1958 in het Duitse Bochum geboren Christiane Gohl. Ze heeft internationaal groot succes geboekt met haar romans over Nieuw-Zeeland. Wereldwijd werden al ruim 4 miljoen van haar boeken verkocht.

Toon aanbod