Luistervoorbeeld

De dag van de zonnewende deel 1

SerieDe sterren van Matariki deel 5
Auteur Sarah Lark
Spreker Christel Schimmel
Speelduur 13u 36m 50s
€ 14,99

Beschrijving

Dit is het vijfde deel van de zesdelige luisterboekserie ‘De sterren van Matariki’. Dit luisterboek correspondeert met de eerste helft van ‘De dag van de zonnewende’, het derde en laatste boek in de trilogie over de vrouwen van Elizabeth Station.

Nieuw-Zeeland, 1899. De jonge Roberta moet toezien hoe Kevin, de man op wie ze verliefd is, als arts gaat werken in Zuid-Afrika, waar de Boerenoorlog woedt. Maar ze is vastbesloten voor hem te vechten – en haar moed kent geen grenzen...

Kevins nichtje Atamarie staat voor haar eigen uitdaging. Al sinds haar jeugd is ze gefascineerd door de vliegers die de Maori oplaten om hun boodschappen naar de goden te zenden. Als enig meisje meldt ze zich bij de universiteit om ingenieur te worden, maar daar treft ze luchtvaartpionier Richard Pearse, en opeens staat ze voor een heel andere keuze…

‘De sterren van Matariki’ is de tweede serie van Sarah Lark die zich in het Nieuw-Zeeland van de negentiende eeuw afspeelt, en bestaat uit drie boeken: ‘Het land met de gouden kust’, ‘De schaduw van de kauri-boom’ en ‘De dag van de zonnewende’.

Details

ImprintDe Fontein Romans & Spanning
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 3 september 2021
ISBN 9789026158933
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 13u 36m 50s
Bestandsgrootte 748 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Sarah Lark

Sarah Lark is een pseudoniem van de in 1958 in het Duitse Bochum geboren Christiane Gohl. Ze heeft internationaal groot succes geboekt met haar romans over Nieuw-Zeeland. Wereldwijd werden al ruim 4 miljoen van haar boeken verkocht.

Toon aanbod