De dag van de zonnewende deel 2
De dag van de zonnewende deel 2

De dag van de zonnewende deel 2

Dit is het zesde en laatste luisterboek in de serie ‘De sterren van Matariki’. Reis terug naar het Nieuw-Zeeland van begin 20e eeuw, waar twee jonge mensen een plek in de wereld willen veroveren.

Serie

Auteur

Sarah Lark

Spreker

Christel Schimmel

Speelduur

12 uur 18 min

€ 14,99

Beschrijving

Dit is het zesde en laatste deel van de zesdelige luisterboekserie ‘De sterren van Matariki’. Dit luisterboek correspondeert met de tweede helft van ‘De dag van de zonnewende’, het derde en laatste boek in de trilogie over de vrouwen van Elizabeth Station.

Nieuw-Zeeland, 1899. De jonge Roberta moet toezien hoe Kevin, de man op wie ze verliefd is, als arts gaat werken in Zuid-Afrika, waar de Boerenoorlog woedt. Maar ze is vastbesloten voor hem te vechten – en haar moed kent geen grenzen...

Kevins nichtje Atamarie staat voor haar eigen uitdaging. Al sinds haar jeugd is ze gefascineerd door de vliegers die de Maori oplaten om hun boodschappen naar de goden te zenden. Als enig meisje meldt ze zich bij de universiteit om ingenieur te worden, maar daar treft ze luchtvaartpionier Richard Pearse, en opeens staat ze voor een heel andere keuze…

‘De sterren van Matariki’ is de tweede serie van Sarah Lark die zich in het Nieuw-Zeeland van de negentiende eeuw afspeelt, en bestaat uit drie boeken: ‘Het land met de gouden kust’, ‘De schaduw van de kauri-boom’ en ‘De dag van de zonnewende’.

Details

Imprint

De Fontein Romans & Spanning

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

4 oktober 2021

ISBN

9789026158940

Taal

Nederlands

Speelduur

12 uur 18 min

Bestandsgrootte

675 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Al ruim vier miljoen lezers wereldwijd ontdekten de schitterende historische romans van Sarah Lark over Nieuw-Zeeland en de Caraïben.

Meer auteur Sarah Lark Bekijk alles

Dochter van twee werelden
€ 14,99
Mijn droompaard Storm
€ 12,99
Een moedig besluit

Een moedig besluit

Sarah Lark

€ 14,99
Springlevend

Springlevend

Sarah Lark

€ 12,99

Meer spreker Christel Schimmel Bekijk alles

Als ik jou was

Als ik jou was

Marijke Vos

€ 14,99
De enige die overbleef
€ 14,99

Help me

Ilse Ruijters

€ 13,99
Nummer 9

Nummer 9

Jilliane Hoffman

€ 0,99