Luistervoorbeeld

Geen weg terug

SeriePolitie niet betreden
Auteur Elvin Post
Spreker Desi van Doeveren, Randy Fokke
Speelduur 5u 18m 25s
€ 13,99

Beschrijving

Wat zou jij doen als je een tas met 80.000 euro zou vinden? In Geen weg terug komen vier vriendinnen voor dit dilemma te staan. Een spannende jeugdthriller van bekroond auteur Elvin Post.

Wanneer Eva en haar vriendinnen midden in de nacht na een schoolfeest naar huis fietsen, stuiten ze op een auto die met een geopend portier op de weg staat. Naast de auto liggen twee bewusteloze mannen in een grote plas bloed. Wanneer Eva de politie wil bellen, ziet Fleur een tas met geld in de auto. Hoewel Eva er geen goed gevoel bij heeft, nemen ze de tas mee. Dan blijkt dat een van de mannen het heeft overleefd. Hij hoort bij een groep zware criminelen…

Details

ImprintDe Fontein Jeugd
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 18 maart 2022
ISBN 9789026161094
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 13 tot 15 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 18m 25s
Bestandsgrootte 437 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Elvin Post

Elvin Post (1973) is auteur en journalist. Via een stage bij een literair agentschap in Amsterdam kwam hij terecht bij een agentschap in New York, waar hij ruim een jaar werkte. Geïnspireerd door dit verblijf op Manhattan schreef Elvin Post Groene vrijdag, waarmee hij als eerste debutant en tevens als jongste schrijver ooit de Gouden Strop won. Ook zijn tweede thriller, Vals beeld, werd genomineerd voor de Gouden Strop. In 2011 won Elvin Post met Roomservice de Diamanten Kogel, de belangrijkste jaarlijkse Vlaamse thrillerprijs. In het najaar van 2014 verscheen zijn nieuwste thriller: Dame blanche. Zijn werk wordt vertaald in het Duits, Frans, Spaans, Turks, Hebreeuws en Indonesisch.

Toon aanbod