Stille liefde
Stille liefde

Stille liefde

Boek 1 in de ‘Meer dan collega’s’-serie. Arthur werkt als data-analist voor een geheime dienst. Als hij valt voor collega Martin, blijkt hun kantoor niet de makkelijkste plek voor een relatie...

Serie

Auteur

Ada Maria Soto

Spreker

Pascal Vanenburg

Speelduur

4 uur 20 min

€ 8,99

Beschrijving

Arthur Drams werkt téchnisch gezien voor een geheime dienst, maar het enige wat hij doet is achter zijn bureau rapporten schrijven die niemand leest. Op kantoor is hij zo goed als onzichtbaar. Na de zoveelste keer dat zelfs zijn leidinggevende zich zijn naam nauwelijks herinnert, krijgt hij de suggestie om ‘vrienden te maken’ met zijn collega’s.

Arthur krijgt meteen flashbacks naar zijn schooltijd: zijn pogingen om vriendelijk te zijn komen ongemakkelijk en creepy over, en niemand wil tijdens de lunch bij hem aan tafel zitten. Als wanhoopspoging besluit hij vriendschap te sluiten met ‘de Alien’, oftewel mede-analist Martin Grove, bekend om zijn aparte eetgewoonten, ongebruikelijke boekenkeuzes en het feit dat niemand hem ooit op enige sociale interactie heeft kunnen betrappen. Arthur begint zijn campagne met een kort, en verrassend interessant, gesprek over sociologieboeken, en zet daarna in op zelfgemaakte maaltijden om Martin uit zijn schulp te lokken.

Maar net als Arthur het idee krijgt dat hij en Martin meer zouden kunnen zijn dan alleen collega’s, blijkt dat Martin toch iets meer een ‘echte’ geheim agent is dan hijzelf, en opeens is zijn hart niet het enige dat in gevaar is…

 

'Stille liefde' is een novelle (40.000 woorden/144 blz.) en het eerste boek in de ‘Meer dan collega’s’-serie van Ada Maria Soto. Het verhaal van Arthur en Martin gaat verder in het tweede en laatste boek 'Stille nachten'.

Details

Imprint

De Fontein Romans & Spanning

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

1 november 2022

ISBN

9789026165351

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 20 min

Bestandsgrootte

238 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Ada Maria Soto is een Mexicaans-Amerikaanse expat die met haar partner en kind in de Stille Zuidzee woont. Haar leven is onevenredig verdeeld tussen haar werk als schrijver, als uitgever en als opvoeder.

Meer auteur Ada Maria Soto Bekijk alles

Stille nachten

Stille nachten

Ada Maria Soto

€ 8,99

Meer spreker Pascal Vanenburg Bekijk alles

Averij

Robbert Welagen

€ 13,99

De winnaar

Teddy Wayne

€ 14,99
Wat als jij en ik?

Wat als jij en ik?

Emma Anna

€ 12,95
Hoax

Hoax

Jan Willem van Prooijen

€ 15,99