Stille nachten
Stille nachten

Stille nachten

Boek 2 in de ‘Meer dan collega’s’-serie. Arthur en Martin proberen hun relatie vorm te geven, ondanks zulke obstakels als het werken bij een geheime dienst en Martins mysterieuze verleden…

Serie

Auteur

Ada Maria Soto

Spreker

Pascal Vanenburg

Speelduur

4 uur 15 min

€ 8,99

Beschrijving

Geheim agenten – oké, data-analisten, maar téchnisch gezien geheim agenten – Arthur en Martin zijn heel tevreden met hun nieuwe leven samen. Maar hoewel ze zeker zijn van hun gevoelens voor elkaar, zijn ze minder zeker van… de rest. Martin is nog herstellende van zijn laatste verwoestende missie, en moet leren accepteren waar zijn nieuwe grenzen liggen. Arthur worstelt met het gevreesde formulier B-837, het ‘relatieformulier’. Zijn ze aan het daten? Hebben ze een relatie? Waar zien ze zichzelf over vijf jaar? En in drievoud graag… De winterse feestdagen leggen nog eens extra druk op hun prille relatie. Martin nodigt Arthur uit om een week met hem door te brengen in New York. Arthur verwacht een week als toerist in de stad door te brengen, maar in plaats daarvan maakt hij onverwacht kennis met de spoken uit Martins verleden. Samen gaan Arthur en Martin de moeilijkste missie ooit aan: ontdekken wat liefde voor hen betekent, en waar hun toekomst ligt… 'Stille nachten' is een novelle (40.000 woorden/144 blz.) en het tweede en laatste boek in de ‘Meer dan collega’s’-serie van Ada Maria Soto. Het verhaal van Arthur en Martin begon in het eerste boek 'Stille liefde'.

Details

Imprint

De Fontein Romans & Spanning

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

5 december 2022

ISBN

9789026165467

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 15 min

Bestandsgrootte

234 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Ada Maria Soto is een Mexicaans-Amerikaanse expat die met haar partner en kind in de Stille Zuidzee woont. Haar leven is onevenredig verdeeld tussen haar werk als schrijver, als uitgever en als opvoeder.

Meer auteur Ada Maria Soto Bekijk alles

Stille liefde

Stille liefde

Ada Maria Soto

€ 8,99

Meer spreker Pascal Vanenburg Bekijk alles

Wat als jij en ik?

Wat als jij en ik?

Emma Anna

€ 12,95
Hoax

Hoax

Jan Willem van Prooijen

€ 15,99
Things we left behind
€ 14,99

Voor ik je laat gaan

Kennedy Ryan

€ 14,99