De piraten van Scheurbuikstrand
De piraten van Scheurbuikstrand

De piraten van Scheurbuikstrand

Sanne mag met haar piratenvriend mee op vakantie. Ze heeft er zin in, maar de andere vakantiegangers zijn helemaal niet blij met een landrot op Scheurbuikstrand. Sanne moet een piratentest ondergaan.

Auteur

Jonny Duddle

Spreker

Sander de Heer

Vertaler

Bette Westera

Speelduur

0 uur 9 min

€ 6,99

Beschrijving

De piraten van Scheurbuikstrand is het vervolg op de bestseller Piraten in de straat van Jonny Duddle. Dit prentenboek met bijzonder artwork voor kinderen vanaf 4 jaar is op rijm vertaald door Gouden Griffel-winnares Bette Westera. Met verrassende uitklappagina en stoere schatkaart.

Sanne mag met haar piratenvriend Sammie en zijn familie mee op vakantie naar Scheurbuikstrand. Sanne heeft er zin in, maar de andere vakantiegangers zijn helemaal niet blij met een landrot op Scheurbuikstrand. Sanne moet een piratentest ondergaan, maar nog vóór het zover is vindt Sanne door haar slimmigheid een schat waar de piraten al eeuwenlang naar op zoek waren.

Details

Imprint

De Fontein Jeugd

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

30 juni 2023

ISBN

9789026170195

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 9 min

Bestandsgrootte

8 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Jonny Duddle is opgegroeid in Noord Wales, waar hij als kind fietsend op ontdekkingsreis ging in het bos. Jonny bedacht toen hij klein was al nieuwe werelden, en later werkte hij zelfs op een echt piratenschip!

Jonny Duddles eerste boek Het piratenmaal was meteen een internationale bestseller. Met Piraten in de straat won Jonny de Leespluim en de prestigieuze Waterstones’ Children’s Book Prize. Piraten in de straat werd bovendien genomineerd voor de Roald Dahl Funny Prize en de Prijs van de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen, en was een van de leestips tijdens de Jeugdboekenweek 2014 in België. Duddles boek Het piratenmaal werd genomineerd voor de Kinderboekwinkelprijs 2013, en ook zijn boek Gigantosaurus is een ongekend succes.

Naast het schrijven van kinderboeken ontwerpt Jonny personages voor computerspellen en illustreert hij allerlei dingen. In 2014 illustreerde hij de nieuwe omslagen van de Harry Potter-boeken.

Meer auteur Jonny Duddle Bekijk alles

Piraten in de straat

Piraten in de straat

Jonny Duddle

€ 6,99
Het piratenmaal

Het piratenmaal

Jonny Duddle

€ 6,99

Meer spreker Sander de Heer Bekijk alles

De krijgsheren

De krijgsheren

Chris Ryan

€ 12,95
Leeuw

Leeuw

Deon Meyer

€ 15,99

Genade

M.W. Craven

€ 14,99
Surrender

Surrender

Bono

€ 15,99