Luistervoorbeeld

Honolulu King

Auteur Anne-Gine Goemans
Spreker Jan Donkers
Speelduur 12u 37m 53s
€ 14,99 € 7,49

Beschrijving

Honolulu King is een op ware feiten geïnspireerd verhaal over een Indische man, getekend door zijn oorlogsverleden. Wanneer hij een geheim opbiecht in de loge van de vrijmetselarij, stelt hij zijn broeders voor een groot dilemma. Mogen vrijmetselaars met hun geheimhoudingsplicht een misdaad verzwijgen? Goemans toegankelijke schrijfstijl maakt Honolulu King tot een boek voor jong en oud.

De prijswinnende Anne-Gine Goemans is bekend van haar romans Glijvlucht en Ziekzoekers. Met Ziekzoekers won zij de Anton Wachterprijs. Glijvlucht werd beloond met de Dioraphte Jongeren Literatuur Prijs.

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmbo/Anthos B.V.
Publicatiedatum 31 januari 2016
ISBN 9789026335747
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 12u 37m 53s
Bestandsgrootte 694 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Anne-Gine Goemans

Anne-Gine Goemans (1971) is schrijver en journalist. Ze debuteerde met de veelgeprezen roman Ziekzoekers en won daarmee de Anton Wachterprijs 2008. Met Glijvlucht won ze de Dioraphte Jongerenliteratuur Prijs 2012 en de Duitse M-pionier Prijs voor literaire nieuwkomers. Van Honolulu King werden meer dan 60.000 exemplaren verkocht. De afgelopen jaren reisde Goemans de wereld af om research te doen voor Holy Trientje.

Toon aanbod