Luistervoorbeeld

Vuurtorenwachter

SerieFjällbacka
Auteur Camilla Läckberg
Voorlezer Dieuwertje Blok
Speelduur 14u 41m 24s
€ 11,99

Beschrijving

In Vuurtorenwachter van Camilla Läckberg gaat Patrik Hedström na langdurig ziekteverlof weer aan het werk. Hij krijgt meteen een moordonderzoek toegewezen. Het slachtoffer, Mats Sverin, is gedood met een schot in zijn achterhoofd. Motieven voor de moord zijn moeilijk te vinden, daarom begint Patrik met het in kaart brengen van Mats' leven.

Hierbij stuit hij echter op meer geheimen dan hem lief is...

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 22 april 2016
ISBN 9789026336355
Taal Nederlands
Speelduur 14u 41m 24s
Bestandsgrootte 807 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Vuurtorenwachter is de beste thriller die Camilla Läckberg tot nu toe heeft geschreven.’ (Crimezone)

‘Blödstöllend is ie: Vuurtorenwachter, de nieuwste thriller van de Zweedse Camilla Läckberg.’ (Viva)

‘Met Vuurtorenwachter toont Camilla Läckberg opnieuw aan dat ze tot de top van het genre hoort. De verschillende verhalen lijnen geven de thriller een fascinerende gelaagdheid. Hoewel het boek duidelijk een maatschappelijk thema heeft, wordt dit nergens belerend of irritant. Integendeel: het draagt bij tot de kracht van Vuurtorenwachter. *****’ (De Telegraaf)

‘Camilla Läckberg schrijft thrillers in hetzelfde tempo als Agatha Christie dat vroeger deed.’ (Cosmopolitan)

‘Wederom toont de Zweedse zich een meester in het door haar zelf gecreëerde genre, een combinatie van bloedstollende thriller en warm doorspoeld familieverhaal, geschreven in een superieure stijl.’ (Leidsch Dagblad)

‘Het plot en de personages zijn weer ouderwets goed uitgewerkt ****’ (Vrij Nederland)

Over de auteur
Photo Camilla Läckberg
Camilla Läckberg

Camilla Läckberg (1974) is van huis uit econoom maar werkt tegenwoordig als schrijfster. Haar misdaadromans over Patrik Hedström en Erica Falck krijgen uitstekende kritieken en hebben hun weg gevonden naar een groot en internationaal lezerspubliek. In 2005 werd Läckberg in Zweden verkozen tot auteur van het jaar. In 2006 won zij de Zweedse Publieksprijs, de Folkets Litteraturpris. Een aantal boeken van haar zijn in Zweden verfilmd.

In enkele jaren tijd is Camilla Läckberg ook in Nederland uitgegroeid tot een van de bestverkopende Zweedse thrillerauteurs. In Nederland en Vlaanderen zijn in totaal meer dan 550.000 exemplaren verkocht van de boeken van Läckberg.

Toon aanbod