Luistervoorbeeld

De dag van de doden

Frieda Klein deel 8 (ook los te luisteren)
SerieFrieda Klein deel 8
Auteur Nicci French
Voorlezer Carly Wijs
Speelduur 10u 45m 50s
€ 7,49

Beschrijving

De dag des oordeels is aangebroken voor Frieda Klein en Dean Reeve.

De bladeren vallen van de bomen en in Londen waart een seriemoordenaar rond. In een winkelstraat in het noorden van de stad crasht een auto, de man achter het stuur blijkt al een week eerder te zijn vermoord. Op Hampstead Heath brandt een vuur, in de vlammen ligt het volgende slachtoffer. Het aantal doden neemt snel toe, maar het politieonderzoek loopt vast: het is duidelijk dat de dader een spel speelt. Voor deze onconventionele moordenaar dient elk lijk slechts als boodschap aan één vrouw: psychotherapeute Frieda Klein. Zij is ondergedoken, en hij is naar haar op zoek. Wanneer het duel tussen Frieda en haar aartsvijand uiteindelijk zijn climax bereikt, kan slechts één van hen het overleven.

Frieda Klein #8

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 10 april 2018
ISBN 9789026339622
Taal Nederlands
Speelduur 10u 45m 50s
Bestandsgrootte 591 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Nicci French is een meester in het opbouwen van psychologische spanning. ****" (De Morgen)

"Dat is hét talent van dit schrijversechtpaar: ze zijn meesters in het oproepen van beklemming en doem." (Trouw)

"Nicci French heeft in een fraaie, strakke compositie een eigentijdse heldin geschapen." (De Volkskrant)

"Nog altijd kan niemand die zich thrillerauteur noemt tippen aan schrijversechtpaar Nicci French. Absolute top. *****" (AD Magazine)

"Loeispannend!" (LINDA)

"Het succesvolle Engelse thrillerduo schreef zoals altijd weer een goed boek: spannend en met een verrassende wending. ****" (Dagblad De Limburger)

"Nicci French toont zich hier een eersteklas ingenieur" (Knack)

"Lees en vrees!" (Marie Claire)

"Wat een staaltje superieure vertelkunst!" (Margriet)

Over de auteur
Photo Nicci French
Nicci French

Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard (1958) en Sean French (1959) schuil. Dit wereldberoemde duo schreef in totaal veertien thrillers en twee korte verhalen.

Bezeten van mij en Onderhuids werden genomineerd voor de Trouw Publieksprijs 2000 en 2001. Voor De verborgen glimlach won Nicci French de Zilveren Vingerafdruk 2003, prijs voor het beste spannende boek.

In 2011 verscheen Blauwe maandag, het eerste deel in een nieuwe achtdelige reeks. Met deze reeks, waarvan de delen los van elkaar zijn te lezen, heeft Nicci French zichzelf opnieuw uitgevonden. Hun boeken beheersen al jaren de internationale bestsellerlijsten. In ons land zijn meer dan 5,8 miljoen exemplaren van hun werk verkocht. Het schrijversduo woont in de buurt van Londen.

Toon aanbod