Luistervoorbeeld

18 graden onder nul

SerieFabian Risk deel 3
Auteur Stefan Ahnhem
Spreker Johannes Sneekes
Speelduur 16u 36m
€ 14,99

Beschrijving

Stefan Ahnhem schreef met 18 graden onder nul een nagelbijtend spannende thriller over de jacht op een koelbloedige moordenaar. Het is het derde, losstaande deel in de serie over Fabian Risk. Zonder gezicht en Negen waren internationale successen.

Een auto belandt na een wilde achtervolging in de haven van Helsingborg. Bij sectie op de bestuurder, een succesvolle IT-ondernemer in telefoongames, blijkt dat hij ingevroren is geweest. Als de zaak op het bordje van rechercheur Fabian Risk terechtkomt, voelt hij de adrenaline weer stromen. Zijn Deense collega Dunja Hougaard is bezig met een gruwelijke mishandeling van een dakloze en haar spoor leidt naar de Zweedse havenstad Helsingborg. Zowel Fabian als Dunja moet vertrouwen op het eigen oordeel, anders ligt er spoedig een nieuw slachtoffer in de vriezer.

Details

ImprintUitgeverij AmboAnthos
UitgeverAmboAnthos
Publicatiedatum 15 september 2017
ISBN 9789026341496
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 16u 36m
Bestandsgrootte 912 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Recensies uit de pers

'Ahnhem wekt sympathie op voor zijn seriemoordenaar door hem als slachtoffer te tonen, niet als booswicht. Bovendien blijkt de moordenaar bijzonder intelligent, waardoor je soms hoopt dat hij zijn bloederige plannen tot de laatste regel uit kan voeren. ****' - Knack

'Uitstekende thriller.' - Het Parool


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Stefan Ahnhem

Stefan Ahnhem (1966) woont in Stockholm en heeft zich ruimschoots bewezen als thrillerauteur en scenarioschrijver voor o.a. Wallander en Irene Huss. De vertaalrechten van de Fabian Risk-serie werden aan vijftien landen verkocht. In Scandinavië verkocht hij in totaal meer dan 260.000 exemplaren.

Toon aanbod